Image and video hosting by TinyPic

07 November 2013

Kids e-world IKANO : happy princess

smlm aku cite pasal Anniversary aku kan.
ala anniversary tapi hari untuk princess tu.
hehehe.sambutan anniversary kami dipenuhi dgn
kegembiraan princess~

aktiviti skrg sume untuk princess je,
xde dah untuk org lain,kalo keluar je,alasan mst princess,
kalau g tesco,nak cr pampers and ikan salmon princess,
g giant.nk cr sayur ayam n buah princess,
g taman,bawak princess main,balik ipoh,
bawak princess jumpa opah and atuk.
semua ada kaitan dgn princess.hehehe.

haritu,g sambut anniversary,bawak princess g Kids e-world.
hehehe.untuk anak jugak! tapi mak pak nya pun excited lebih.
hahaha.yelah masa dulu kecik kecik mana nk merasa benda
benda ni.huntungnya lah anak anak skrg kan!
best gila!

aku xpenah g sana.selalu tgk k.kai bawak anak dye,
mula mula nk cr sendiri,tapi x jumpa.last last whatsapp k.kai,
tanya kat mana,k.kai kata kat ikano.so kami dr e-curve,
menapak lah ke ikano.tanya pak guard kat belah mana
kids e-world,sbb mls nk jalan jalan dh.penat.
malu bertanya sesat jalan kan! wakakaka.
dr sesat + penat,baik tanya,bangla tu tunjuk tingkat atas,
fuhhh~ lap peluh.sampai gak.kikiki~

sampai sampai kena register dulu.
rm50 sekali masuk,dr pg sampai petang~
hah duduk lah situ,bahagian dalam mak pak boleh main skali ye,
jangan risau,tak runtuh punya! hehehe.

memula pakai baju ni.

lepas tu tukar baju.payah nak naik slide kalu pakai gaun! hehe

princess mmg suka sgt lah.
nanti dorg akan pakai kan gelang mcm kat genting tu,
korg boleh je nk keluar masuk,asalkan jgn hilangkan gelang tu.
untuk princess dorg lekat belakang baju je.

kami duk situ ada lah dlm 3 jam,
hahaha,sbb princess kecik lagik.dye pon mcm xreti nk main apa.
dye banyak tgk je org larik larik,pas tu naik kuda,
naik slide,main ball,tu jelah.
mak pak je yg excited.hehe.

bg aku,kalau ada kecik sgt.bawah setahun,xpayah lah bawak.
yg syoknya kalau anak atas setahun,setahun setengah ke,baru best,
dye dh tegap,dh tau nk main apa.tak pe lah.kali ni try dulu.
pas ni tau dh kan.

lepas ni kalau nk g,tunggu princess besar sket.
baru best.then nk try g kidszoona pulak~
syim bawak aisya,syim suh i bawak princess lak.
this week kalau xde pape leh lah bawak.hehe.


ramai friend

papa suka sgt duk dlm ball ni.papa yg suka lebih.hahaha

ewahhh kemahen~

masa kami g haritu.ada sorg anak omputih ni.
comei gila.lelaki,dh lah gemuk,dye x malu taw.
mmg selamber je,main main ngan princess,terjun sana sini.
mak dye pon sempoi je.baik lah~
pas tu dh ptg sket aku nmpk eizlan Yusof,
ngan anak pompuan n anak lelaki dye,
mmg comei gila ko! putih nk mampus,
anak lelaki dye mmg comei,
tapi! haiishhh noty sgt~ ich xbaik cakap anak org cm tu kan,
tapi tu lah,dye nk main sume menda sorg sorg,xnk kongsi,
yang princess ni,kat mana anak dye main,kat situ dye nk g,
pas tu anak dye nk tolak princess,haih aku mulalah kan.
nk marah kang anak retisss,kang xpasai pasai aku
jd cover Bipop pulak kang.sbb gaduh ngan retisss kat kids e-world.
hahahahaha.sabo jelah~

papa jd guard~ ni kat bahagian luar.utk anak mcm princess sesuai lah~

jumpa nenek~ try beats sedas~
agak agak princess dh penat main,kami pon blah.
g Harvey Norman,kebetulan makcik hubs yg nk pindah g keje kat Miri,
nk cr barang,so kami menempek lah kat sana.
sampai sana princess jumpa nenek,princess kalo ngan nenek
mst tido! hahaha.sbb nenek mmg suka bg cucu dye tido.
jap jap kang suh tido.yang x bleh blahnya bila nenek bg tido,
senang je lena plak tu.sabo jelah.
dan princess tido dalam keadaan begini






















































































































hah NGANGA KO! penat sgt kekdahnya~
hahahaha Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Hihihi...letih benar tu.Smpai ternganga tdo...

    ReplyDelete
  2. Sonok bawak anak beriadah kt situ rara...hasilnya ketiduran...penat sgt tuh kekdahnya hehhehe

    ReplyDelete
  3. bestnyeee kt kl ada mcm2... kt ktn.. non hado...kadg2 xtau nk ge mana... sediiiihh

    ReplyDelete
  4. Mahal jugak eh..nak masuk kid world ni..tapi tkpa..janji princess puas hati main smpai tetdo..hehe..klu sya masuk g main2 kt sna bleh x?huhu

    ReplyDelete
  5. bestnye kids e-world.. kalau bawak budak da besar mesti best.. boleh lari sane sini.. kalau ufairah.. naik tangge pon terkedek2 lagi.. takut jatuh kene tolak free je.. tggu besar sikit boleh la bawak kot.. RM50 untuk anak je ke untuk anak dengan mak pak sekali rara?

    ReplyDelete
  6. memang btul tau rara.. Mak apak nye yg eksaited lebih..sbb masa kecik dulu mana de benda camni..ada pun masa dah besa sket..haha..kat area kite ni ada gak tmpt cam gini, tp kecik skit kot..rm5 utk 20 minit. Sorg je parent leh masuk sama..murah kan??

    ReplyDelete
  7. tempat tu lebih kurang cam kidszoona kat jusco AU...

    ReplyDelete
  8. sronok princess smp tido tak hengatt dia.. weee mak ayah dia skali sronok kannnn

    ReplyDelete
  9. woii ra bab gaduh ngn retiss tu klakar gile..terguling aku gelak ni ha..hahahahhahaa

    ReplyDelete
  10. alahai..main sampai penat ye sayang..tapi hari tu pergi Ikano, tak nampak pulak playland ni..haih kena survey tgk ni..hihih

    ReplyDelete
  11. bestnya tmpt cmni..ada anak x nak keluar balik nt..huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com