16 November 2013

korang selalu tak SNAP picture sendiri dalam kereta?

aku selalu perhatikan org dlm kete.
tambah ag bila jem,
macam macam peel ada,ada yg korek hidung,
ada yang nyanyi sorg sorg,
ada yg ketuk stereng,
ada yg muka stress.ada yg makeup.
wakakaka.tapi yg paling lucu bagi aku bila
aku tgk org tgh snap pic dlm kete.

pegang camera,
pas tu senyum buat peace,pas tu snap.
wakakakaka.lawak lah! pas tu aku  terpikir,
kalau org tgk aku.mst mcm ni jugak kan.
malunyaaaaa~ hahahaha.

selalu aku tgk budak budak perempuan cina lah.
kalau snap pic suka nk buat muka ala ala comei.
mcm korea.hehehe.

so moral bg aku.kalo nk selfie depan camera
dalam kereta,kena tgk kiri kanan dulu.hahahaha

hampeh
menganjing sgt neh!



12 comments:

Shizan Syafik said...

Sy pnh tgk org drive smbil cukur janggut.. Guna pisau cukur bkn shaver lak tu.. Mr. Bean pun gna shaver.. hihi.. Kt highway plus mghala utara.. Gelak cmpur tepuk dahi nengoknya..

~~Ticer Wann~~ said...

selalu je buat :D

Chekgu Azrine said...

Haha..akk jrg sekali selfie..serius!!ntah segan kot..haha

Shafiqah-Napiah said...

ra aku pernah buat sekali j...lps tu xdek dah...hahahhaa... sbb aku buat bila org sebelah aku pndang semacam j kat aku...

adrianna syaz said...

Sya 2..haa..klu org amik gmbar segan..klu mik sendri,berkeyakinan sikit.haha

msredcheesecake said...

Masa muda2 dulu ada la selfie dlm kete.... Da tua ni zikir la ...hheee

mrs MELL said...

hahaha.. lawak. mell pun kdg2 snap pic dlm kereta. macam lawa jer. macam comel jer.. kahkah..

Amoi Farah said...

Huhuhu saya pon suka snap gambar selfie kalau dalam kereta rasa macam syok pulak

TUTTUTOFFICIALSPACE\\ said...

haha macam perli aje, macam terasa jee.

Umi Qi said...

Umi Qi lah tuh suka sgt selfie dlm kete gan Qi...sampai walid QI pun dah season gan perangai Umi Qi bahahhahhahaha....

Norhazrina Abdul Hamid said...

mmg fav sy selfie ni. dah tua2 bangka pun nak selfie. asben slalu tego sbb die xsuke tgkp gmbr. tp pedulik hape kite. hahaha. kdg2 kete byk kiri kanan pun nak amek gak.

Queen Teratai said...

so far mmg xla.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...