Image and video hosting by TinyPic

16 November 2013

korang selalu tak SNAP picture sendiri dalam kereta?

aku selalu perhatikan org dlm kete.
tambah ag bila jem,
macam macam peel ada,ada yg korek hidung,
ada yang nyanyi sorg sorg,
ada yg ketuk stereng,
ada yg muka stress.ada yg makeup.
wakakaka.tapi yg paling lucu bagi aku bila
aku tgk org tgh snap pic dlm kete.

pegang camera,
pas tu senyum buat peace,pas tu snap.
wakakakaka.lawak lah! pas tu aku  terpikir,
kalau org tgk aku.mst mcm ni jugak kan.
malunyaaaaa~ hahahaha.

selalu aku tgk budak budak perempuan cina lah.
kalau snap pic suka nk buat muka ala ala comei.
mcm korea.hehehe.

so moral bg aku.kalo nk selfie depan camera
dalam kereta,kena tgk kiri kanan dulu.hahahaha

hampeh
menganjing sgt neh!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Sy pnh tgk org drive smbil cukur janggut.. Guna pisau cukur bkn shaver lak tu.. Mr. Bean pun gna shaver.. hihi.. Kt highway plus mghala utara.. Gelak cmpur tepuk dahi nengoknya..

    ReplyDelete
  2. Haha..akk jrg sekali selfie..serius!!ntah segan kot..haha

    ReplyDelete
  3. ra aku pernah buat sekali j...lps tu xdek dah...hahahhaa... sbb aku buat bila org sebelah aku pndang semacam j kat aku...

    ReplyDelete
  4. Sya 2..haa..klu org amik gmbar segan..klu mik sendri,berkeyakinan sikit.haha

    ReplyDelete
  5. Masa muda2 dulu ada la selfie dlm kete.... Da tua ni zikir la ...hheee

    ReplyDelete
  6. hahaha.. lawak. mell pun kdg2 snap pic dlm kereta. macam lawa jer. macam comel jer.. kahkah..

    ReplyDelete
  7. Huhuhu saya pon suka snap gambar selfie kalau dalam kereta rasa macam syok pulak

    ReplyDelete
  8. Umi Qi lah tuh suka sgt selfie dlm kete gan Qi...sampai walid QI pun dah season gan perangai Umi Qi bahahhahhahaha....

    ReplyDelete
  9. mmg fav sy selfie ni. dah tua2 bangka pun nak selfie. asben slalu tego sbb die xsuke tgkp gmbr. tp pedulik hape kite. hahaha. kdg2 kete byk kiri kanan pun nak amek gak.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com