Image and video hosting by TinyPic

22 November 2013

KURUS GILA Faezah Elai ni!!!!

faezah elai kurus

faezah elai kurus

faezah elai kurus

nak menangis aku tgk pic dye ni.weiii bila masa ko diet wei.cane leh kurus ni.
nk menangis aku tgk ni.huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
aku rasa dye ni lepas bersalin lebih kurang aku je gemok nya.
hahaha.tapi mcm mana dye leh kurus ni.huaaa,
knp ko x tunggu aku wei? knp x diet sama sama ngan aku.
hahahaha~ neway tahniah! hehehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. perut takde??? T________________T* tengok perut sendiri.

    ReplyDelete
  2. kurus giler lah..dulu masa tgk gemok lagie...perghh! meleleh airmata darah nie nengoknya..huh!

    ReplyDelete
  3. seriussss ke niiiii???

    dah kurus sekarang???

    huuuu...saya belom kawen... payah bebenor nak kurus niiii.... huk huk... tersangat jeleeezz tgk dia.... haha

    ReplyDelete
  4. proportionate body figure, nice and memang cantik, tak adalah sekeping sampai tak nampak figure langsung... ^_^... pandai jaga body dia...memang macam anak dara...

    ReplyDelete
  5. perut kempis je. adehh camne nak dpt cani ni.

    ReplyDelete
  6. Rara!!!! Jgn terpengaruh tau! Bhy! Dah2. Jgn tatap pic dia lama-lama.

    Dia selebriti. Selebriti dgn kita, cara hidup berbeza sgt walau zahirnya sama-sama manusia.

    Apapun, chill k? tatap pic dia boleh bt stress tau. Hehehe!

    ReplyDelete
  7. pergh...bila la nak dpt badan mcm ni

    ReplyDelete
  8. jgn stress out sgt body weight ni... love urself .... akk suka jogging drpd tahan makan....

    ReplyDelete
  9. puan rara... Queen sokong komen msred tu.. jgn stress sgt psl bodyweight ni.. selain jaga luaran.. dalaman pun kena jaga juga sayang...

    nak tny boleh? gemuk sgt ke skrg ni? hehehehe... akak Queen ni berat 45kg je rara.. nak naikkan punyalah sush.. nk naik 1kg pun susah.. huhuhu meh la transfer daging lebihan rara tu kat Queen nak? hahahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha.
    ni mcm org dlu2 je pinggang die ni
    pkai korset kot
    tau pun mami dia duk ada resepi bg kuruih lgu tu ni :)

    ReplyDelete
  11. masa dia preggy haritu aku tanjat tk dia gemok nak mamp.. la ni dia dah kurus dah rupa britney spears dah aku tgk dia.. kurus cantik.. bukan kurus sakit ni.. mcm erra fazira..

    public figure kena la sntiasa nmpk cantik kan Rara.. kita ni nak diet bagai nak giler nak nampak kurus hahahhaha.. sedehhhhh

    ReplyDelete
  12. aaaa na nanges tgk..kurus diaa lawaaaa sgt sgt...

    ReplyDelete
  13. Badan dh mcm barbie doll..tp muka dia kalo org xkenal igt didie alias jew pki spek gitu...

    ReplyDelete
  14. ni gambar selepas bersalin..gila vav

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com