Image and video hosting by TinyPic

12 November 2013

Lately aku selalu MENANG GA Alhamdulillah

aku ni dulu malas nk masuk GA ni.
sbb dulu dorg ni buat GA,hadiahnya topup lah.
duet rm 10 lah, key chain lah.hahaha.
aku bukan belagak.tapi kalo menang topup tu hakak xnk
lah dik.sbb akk pakai line,hahahaha.

tapi bila GOJES buat GA,aku join lah.
hadiah pon sume best best.
AND yg lagi buat aku semangat sbb selalu menang.
hehehe.bila dh menang asek nk masuk masuk masuk lagik.
hehehe.aku xmengharapkan apa apa.tapi dh menang aku mestilah
suka kan.Alhamdulillah~

aku selalu join GA dr hakak Pinky ni.hahaha.
hakak pinky ni best! fofular uooolllsss~
ramah tamah pulak tu.hehehe.

1st aku menang GA SHAKLEE tu.
aku dpt Lecithin ngan Alfalfa,
dpt lah trial utk beberapa hari.aku mmg makan
Lecithin.so leh buat tambah tambah.hehehe
kalo korg nk bli Shaklee leh g ke page Urban Mummy,
harga sgt menarik ye kwn kwn~ hehehe

2nd aku masuk GA anjuran hakak Pinky jugak.
Savon De Bali.saje cuba cuba nasib.
tgk tgk menang lagik.hahahhaa.best gilak.
hadiah dh sampai.tapi x g amik lg kat Pej Pos.
Umi Qi dh dpt dh.bestnyaaa korgggg~ dh boleh berspa spa ye!
nanti aku dh amik aku punya.aku canangkan kat korg ye.
hehehe.

lepas tu masuk lah GA umi Qi.hehehe.
gatai gak nk join.menang gak tempat ke 2.
whoaaaaa best gila weiiii~
hahahaha.

thanks Ju sbb pilih rara sebagai pemenang num 2.
thanks sgt sgt! syg ju! hehehe
Ju punya hadiah x sampai lg.tunggu sampai nt
ku tunjuk jugak k.
hehehe

ritu masuk lah GA by Ekin Jamal.
tu belum ada result lagik.
tapi tu mst aku kalah sbb pic xde kena mengena aku bagi.
hahaha.layan lah labu~ tgk semangat nk join sume GA ni.
menang ke kalah lain cite.hehehe.

eh ok lah.aku bz ni.sok sembang ag.mcm xsempat je nk BW.
bai~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. semangat Rara!! bila menang tu rasa macam diri dihargai plak haha.. happy untuk kau sbb menang :))

    ReplyDelete
  2. rezeki rara tu..akak masuk tak pernah menang pon..haha..

    ReplyDelete
  3. Jgn lupe try GA kat blog sy plak... ade hadiah 3D Puzzle... hehehe...

    ReplyDelete
  4. haa..kalau camtu mehla join GA koi senang jer...like page, share...hadiah telekung travel. kat blog ada entri dan link..jemput ye..

    ReplyDelete
  5. akak memang susah nak menang..tapi suka join GA dan kontest..hehe

    ReplyDelete
  6. eka menang sama ngan akak GA kak pinky savon de bali

    hadiah dah sampai. scrub kopi dia best gilakkkkk... hehehehehe

    ReplyDelete
  7. Bertuah sungguh rara...hebat semua GA join...pastu pantas update...mana ko dpt kuasa kuda tuh rara oiii...laju bebenor GA yer...pastu ku suka cara mu ngarang ayat...meletopssss.... :) tggu hadiah umi Qi ye rara....shawl ada blink2 sikits...kaler shocking...bahahhahhaha xleh ckp lebih2...nanti picah rahsia hadiah hahahah

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezki rara..
    Tahniah yecrara

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com