20 November 2013

Macaroni goreng dengan Salmon untuk anakanda

Hari mendung je.
Aku balik keje mlm td kul 11lebih.
Hujan lebat.segala penat hilang bila tgk
anak aku melompat kat aku bila nampak
aku balik.dalam hati aku mmg wish dia
tak tidur lagik.

Syorrgaaa nya cuti sekolah kan.
Jalan x jem.keluar rumah 715am pon
Boleh sampai opis 745am.syorgaaaa~

Pg ni aku gigih gak bangun masak utk
Princess.kesian dia.tapi aku masak
Macaroni goreng dgn salmon je.
Aku bangun 5.45am.ngantuk sgt.
Badan letih.tp tgk muka anak.
Tak sampai hati ni kalau x masak.
Moga anak aku sihat dgn air tgn aku.
Amin.

Harini banyak lg keje nk buat.
Isnin ni ada taklimat pasal emel
baru. 1GovUc tu.gov mst tau punya.
Aku ni keje bahagian IT kat rtm ni.
Kejuruteraan lah.nak xnk kena tau.

Ok lah.aku nk masuk opis ni.bye!

14 comments:

Mek Onie said...

bestlah princess,mama dia masak makaroni ngan salmonnnnn...hik

TelingaBulat said...

suke princess masakan mama diee ;)

Nurzakiah Hanum said...

nampak sedap

lieyalatif said...

betul tu rara...akak pi keje pun 10minit jek...jalan clear n cun jek kan heheheehe....

wahh special menu tuk anak tu ....salmon lagi hah....in sha Allah kite masak dgn ikhlas dan kasih sayang sure anak dpt berkat masakan kite....

- AZIE - said...

Wuuu....bestnya rara..nmpk sedap!!

hainom OKje said...

Tak pernah buat Macaroni goreng ngan Tuna.....Nampak menarik

Nao Mei said...

macam2 boleh buat dengan makaroni nie kan..hihi...
cik akak paling suka makoroni chesse goreng...lepas tu bakar....:)


cik akak klik semua nuffnang :)

Cik Siti Hajar said...

kak... salmon tu grill dulu ke goreng ke camne kak??

ZazaMyMoon said...

nama pun princess kena lah bg makan makanan western.. tak gitu Rara :))

:: Mrs.Eady :: said...

Demi anak kannn :)

DYatie said...

Mcm menarik je ra macaroni mu. Seronok mu dpt bg anak makan makanan dari air tangan sendiri.

Kakzakie said...

Dapat masak buat buah hati memang seronok apa lagi kalau resepi yg dia suka. Bangun tidur tuan puteri nampak makaroni mesti senyum...

Yan Ty said...

Ty pun lik dari opis nearly 1130pm semalam , pagi ni breakfast di office je xde la ada macaroni yang sedap tu. kalu buah hati sis anak , Ty lik smlm , my mum dah pun tidur kecian dia sorang2.

Sheila Salim said...

assalamualaikum rara.. kecur air liur sheila.. sedapnya. nak sikit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...