22 November 2013

Mommycha @ Che Ta 1st Giveaway

klik gambar untuk join GA

gambar ni diambil masa kami ke Sabah bulan lepas.
dlm banyak banyak gambar,ni je gambar yg elok antara ibuu dan princess.
yang lain semuanya nan hado! anak dara dh dapat kaki.mmg jgn harap lah nk bergambar
proper kan.tapi ibuu tetap usahakan agar ibuu dapat jugak bergambar dgn princess.
even princess x tgk camera pon xpelah.ibuu redhoooo~

buat anak dara sulung ibuu tersayang,ini untuk mu :

your were little life have changed me,
the day you were born was like a new begining for me too,
a change that will be forever lay soft upon my heart.

Everything in my life is sweeter because of you!
the days and fleeting moment with you are only a breath in time.
they linger briefly and fly away on the wings of tomorrow.

YOU are Precious in every way,
The Sunshine in my day,
The Joy in my Soul
and the LOVE of my life

I LOVE U! ♥

--------------------------------------------------------------------

yeay dh siap 1 entry to Che Ta GA!
korg nk join? follow step dibawah ye!
Micha Che Ta! bg rara menang taw.hehehe.


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)


13 comments:

aznor ibrahim said...

amboi voguenyaa ibu dia..good luck rara :)

Farah Waheda Wahid said...

all the best rara...

fifi said...

I dah berkobar ni nak join

Queen Teratai said...

rara.. cun ape awak tu... xdela gemuks pun.. biasa2 je rara.. ;) by the way gud luck rara!

MG schmidt said...

gud luck sis,
blum ada own baby pula nak join
gmba dgn baby2 akk byk la ..huhu
xpela. nex time join lain la ..hehe :)

ctmah said...

semua berkobar2 belaka ni..all the best ra!

Ros Anis Rusli said...

gudluck rara!

rossi rossa said...

Santik dedua....semoga menang rara n princess.....

~MommyAqilMedina~ said...

gud luck Rara..kita pon nak join jugak..tapi tak tau nak letak gambar yang mana..hihihi

Umi Qi said...

Cantik yer rara ngan sofia...weeeee leh menang grand prize nih heheh gud luck dear

dalila said...

2-2 cantik n comei..
gud luck rara ;D

Cik Cammy Lia said...

dri GA yg sm..folo

Cik Cammy Lia said...

dri GA yg sm..folo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...