06 November 2013

Pattern Eyeliner yang mana korg suka?



aku selalu kalo lukis eye liner kat mata ikut mood aku.
kalo malasss gila and nk cepat.aku lukis mcm num 3 tu je.
tak pon num 4 tu.

kalo rajin sket aku lukis cm num 1 atau num 2 tu.
hehehe.

kalo rajin lagik cm num 7 or num 6 tu,

yg num 8 tu x penah pulak try.takut aku tgk nya.
hahaha.

aku keluar mmg kena pakai eye liner.
sbb mata aku jenis mata kuyu.
kalo aku x pakai aye liner mst org ingat
aku nk tido.sbb mata kecik je.
hahaha stress mak jemah~

korg suka yg mcm mana?

13 comments:

ZazaMyMoon said...

pilihan aku no 1..
kalau pemalas sangat aku buat yg no 3 je.. hehe

Amanda Suria said...

Rara akak suka yg no 2 3 ngan 10....itu yg paling rajin..kalau mls x yah de...biar kosong

AnneRaini said...

Pki eyeliner kalo nak gi majlis je. Kalo gi keje malas.

Chekgu Azrine said...

akk suka no. 9..tapi selalu buat nipis2 jek..hehehe,..segan kot nak makeup lelebih

dilaella Ella said...

suka no 2 dan 7.. :)

Ilya Melissa said...

susah gak nak pilih ni..nombor 9 kot..hehe slalu ikut mood gak..kdg2 kalau nak nipis2 tp terbabas sket jd lah nombor 9..

Suria Lekatlekitgurl said...

akak kalau nak keluar mesti pakai eye liner.. rasa pelik kalau x pakai tp bentuk2 lain asben akak x bg lukis.. yg biasa mcm no 3 je. dia kata yg tajam melentik keatas tu macam gedik... hahahahaha.. kadang2 nak jugak lukis camtu. kita nampak ok je.. tp dah asben nampak gedik.. terpaksa la maintain dgn 1 bentuk je

beta kupu said...

pun ikut mood, antara no 2 @ 3....tp yg no 8 tu seksis gak eh haha

Umi Qi said...

Umi Qi suka nombor 7...sebab suka pakai pencil eye liner ats dan bawah...kalu pakai atas je rasa mcm sepet je mata Umi Qi...bila pakai atas dan bawahhh haaaa baru celik mata besaq hahahha

ct shah said...

jaraaaannnnng sangat pakai eyeliner skrg ni.ikut mood.dulu2 time anak dara mmg kuat mekap,eyeliner kasi lentik cam cara artis hindustan pakai tu.mcm no 7.:p

Myra Jay said...

Kalau tengok org calit eyeliner yg tebal kat hujung tu mcm cantik je, tp MJ tak reti, sekadar calit mcm no 4 je :D

Nursaila Norman said...

sama la rara..kena pakai eyeliner..kalau tak muka nmpk plain giler sbb mata jenis kecik :(

tp x pernah rajin pun nak ber'eyeliner' pastu huduh sendiri..huhuhuhu! kalau i,prefer No 2 :)

Siti Nursyamimi said...

bese pkai yg no 3 je rara..sbb slalu xde masa nk makeup sakan..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...