18 November 2013

Pra Perkahwinan Zain Saidin & Rozita Che Wan Di Bali

che ta zain di bali

che ta zain di bali

che ta zain di bali

che ta zain di bali

kurlassssssssssssssssssssssss~
xsabar nk tunggu wedding dorg~

8 comments:

lieyalatif said...

fuhhh ni baru pra kan..betul2 punye ntah mcm mane laaa...sure gah ngan grand gile2....sakan betul che ta ni nak kawin kan.....akak nak tgk, die nak tak beranakkan anak zain, mane tau sayang body...eh tapi body die mantap...i likeee!!! heheeheheh

ct shah said...

bali pulak dah.bila nak kawen betul2 ni?ngalahkan anak dara koo

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Wahhhh tak sabar nak tengok real wedding dorangkan.. :)

HanNis SaNia said...

mak ai aritu ke paris.ni bali pulak?? byk btol duit mereka kan

Sidratul Muntaha said...

mak aii
no komen
ahaha

Queen Teratai said...

pra je dah habis ratus ribu.. kalau wedding nnt brape plak eh? hehehehe dari paris ke bali diorg ni.. dlam malaysia xde ker?

- AZIE - said...

kahwin cptlah...merata dh pegi nie.

Love Razila said...

Haah...x kawin2 lagi pon. adoi, paris sudah bali sudah lepas ni ke mana lagi pre wedding depa eh, harap2 biolah jodoh berpanjangan sampai ke syurga, janganlah dok kawin setahun dua cerai...sian nanti jadi bahan cerita pula...moga2 jodoh mereka berpanjangan. AMin!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...