25 November 2013

Princess : Good Girl

princess skrg dh banyak perkataan boleh sebut.
salah satu nya Good Girl.
aku selalu kalau dia buat apa apa yg elok.
aku selalu puji dia.aku ckp dia Good Girl.
pas tu kang dye tepuk tangan sengih sengih.hehe.

then now bila aku balik,
aku dukung dia,pas tu dye selalu ckp.
" gukkk aaaa,gukk aaa "
mula aku xpasan.apa lah princess sebut ni.
xdgr apa butir nya,rupanya dh lama lama,
baru aku tau.oooo dye sebut Good Girl rupanya.
hehehe.bijak anak ibuu ni!

makin hari makin bijak.
ibuu sayang awak.

aku pasti.anak korg pon mst mcm princess gak kan.
untung anak anak skrg.pandai,cepat pick up~
Alhamdulillah.

moga anak kita cerdik cerdik utk meghadapi masa
depan yg mcm runcing je ni.hmmmm~

ok lah.nk balik.merepek pulak kang.bai~


6 comments:

Chekgu Azrine said...

Aish pun akk selalu sebut good boy..hehe

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..pandai cakap...arai lambat skit nak cakap..mgkin sbb dia jalan cepat..tapie anak nie mmg betul buat kita ilang strees temoat kijer kan.

mysha said...

Wa.. gudgirl!!

Budak kecik kan cepat jer tangkap bila kita ajar dia..

Suka kata2 kat atas tu.. Ajar anak susah sekali sekala..

Juliet_iRa~" said...

hehe comelnya ckp word tu wpon pelat hihi

cute anak akk :)

Khai♥Rin : anies said...

setuju dgn pernyataan di atas...

gud gir princess

ZazaMyMoon said...

Alhamdulillah budak2 skrg mmg bijak2 Rara.. lagi kalau kita rajin melayan.. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...