04 November 2013

PRINCESS!!!! habis eyeshadow ibuu!


korg nmpk x tu.dye buat apa tu?
huaaaa nk nangis aku tgk!
masa ni aku tgh bersiap nk keluar,
aku siapkan dye dulu lah mcm biasa.
then aku siap pulak.masa aku tgh makeup,
dye sibukk nangis,nk tgk apa aku buat.
mmg selalu mcm tu,lepas tu disebabkan aku
xnk dye kacau aku,aku bg dye eye shadow aku.
selalunyaaaa selalu lah,
dye just akan bukak tutup je eye shadow tu.
tapi haritu boleh pulak dye korek eye shadow aku,
mula aku tgk,dye main dgn cermin je,
tgk muka dye,pas tu gelak gelak.
tapi pas tu boleh lak dye korek isinya.
apa lagik! habis lah berterabur isi eye shadow ku!
huaaaaa sedih gila.

eye shadow hantaran tu.dh 2 tahun aku pakai,
Bobbi Brown punya,mmg tahan lama sbb isi dye banyak,
aku pakai hari hari,tapi mmg nk habis dh tu.
ingat tahan lah sampai 3 4 bulan lg.
tapi lepas di koreknya isi tu.
silap silap bulan depan dh kena beli lain.
aku pakai jugak lah serbuk serbuk yg princess korek tu.
sayang gila! hahahaha

smlm aku tgk dye main lipstik mashu lak.
habis kena hidung lipstik merah tu.sabooooo jelah~

tu tanda nya anak ko dh tau erti Anak Dara.hehehe

15 comments:

Khai♥Rin : anies said...

ank pompuan...sm mcm SIL sy...habis mekap dia kn kerjakan dek 2 org puterinya ;-) sabo je la

Umi Qi said...

hahahhaha alahai sayang...men shadow mama rara ye...bobby brown tuh...budak comel nih makin bijak dia tau tuh brg kesukaan mama dia nak cuba pakai cm ne mama buat...hhehe kalu ju lah kan...ju cium dia laju2 hahahhahah

ct shah said...

aku dh byk kali kena.budak eryn tu pun pandai mekap,asyik mintak lipstik.kang kalo tak bagi kang,dia punggah beg aku sendiri.yg adik dia pun sama.
2 kali beli bedak.nasib ler mekap aku tak mahal punya so en suami relaks bayar.:p

adrianna syaz said...

Anak perempuan cenggini la eh..nak jgk bermekap sama cm mama dia..hehe..

Adohai..cik puan rara je yg prasan susu tu tebuk terbalik..haha..nk cepat sgt buat rotinya ni..hehe

Lyeen De Syifa said...

lalallaal...comey..tp dak pompuian mmg mcm tu kan kak...ank buah lyeen klu lyeen dtg selalu je nak pinjam lip balm..walhal umur baru 5 tahun..ahahaha

mama tisya said...

kalo ank gegurl mmg wajib alat makeup jd pujaan ati..hehe

Nurzakiah Hanum said...

anak pompuan kan

Rizziela said...

nama pun anak dara kan

S.n.Fariza said...

comel dan bijak.
hihihi
nanti mama beli br ye

Chekgu Azrine said...

alahai ibunya pun...
bagila main eyeshadow murah..
ke takde..hehehe..
saje sakat rara

Mimi Aquamarine said...

Mama borek anak rintik..hehe.. :)

DYatie said...

Hahaha. Anak pompuan sangat incess! Hihi.

Ilya Melissa said...

sama perangai mcm muna nih..abis compact powder dia korek..lipstick dia pegi makan! Pndai lak dia bukak lipstik tu..latest letak eyeshadow n blusher kat pipi bergaris2 dah..boleh pitam mak nengok nyer nak..hehe

Nurul Aziz said...

hahaha.. perempuan kan? mmg camtula..

Aty_Fared said...

aty nyer lipstik qaleef dah selamat korek2...ggrr....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...