26 November 2013

Princess masuk Taska bulan December

haritu aku dh cite kan pasal nk hantar anak g taska kat rtm ni.
pas tu puan tu suruh call hujung bulan 11 balik.
so td aku pun call lah dia.

cakap cakap.risik risik,then dia kata bulan 12 ni boleh hantar,
sbb ada kosong dh 1 tempat.aku suka.tp tercalit rasa sedih.
ntah lah.masa taip entry ni pun aku rasa mcm nk nangis.
mcm mana lah keadaan Princess nanti.
ok ke dia?
mcm mana nk bg dia duduk dlm car seat nanti.
boleh ke aku travel dgn dia pergi balik keje.
rasa nk nangis.seyes!

paling sedih bila mashu dh nk balik ipoh.
Ya Allah kejap sgt masa berlalu.
moga Allah permudahkan jalan utk aku.
Amin.

17 comments:

Lynda Che Lah said...

be strong dear..kita mummy mmg kena kuat dan kental :'(

Nurzakiah Hanum said...

kena kuat

shaFazie said...

inshaallah rara..princess pasti boleh..jgn sedih2 yerkk

~AmyLiana86~ said...

itulakan..sedih tgal anak kat org..sb tu amy nk beheti keje jaga adam..hehe

Rizziela said...

mula2 memang sedih..lama2 nanti insyallah...kita ok punya

Hana Soffelia said...

Sedih gak ra. Semoga rara kuat ye. Insya Allah, princess baik2 aje tempat baru. Ada ramai kawan. Yg penting, rara ada lebih masa dengan princess. Masa otw pergi dan balik keje tu, dh spent masa borak2 dengan princess. think positive ye ra. One day, hana kena hadapi macam rara gak.

faraherda.razalan said...

Jgn sedih2 ya? Ada hikmah di sebaliknya. Moga princess serasi nanti.

e k i n ♥ y u s r i said...

memg rara
tp kite kene kuat
kite mencari rezeki

YanaUjang said...

insyaAllah dipermudahkn...klu ada taska area opis pn mmg tringin nk htr..sbb tiap kali lunch boleh jenguk²..tp dpt dkt dgn rmh pn dh memadai..hihi :)

Mar Mansor said...

in sha Allah semuanya baik2 je..itu la y saya pk selama temph berpantang..tp alhamdulillah anak serasi dgn pengasuh..skrg dah setahun setengah..syukur sgt2..

Amanda Suria said...

Ibu bekerjaya mmg kena kuat...rasanya rara boleh je nk tengok selalu kan...feeling tu semua ibu akan rasa...

msredcheesecake said...

Kena lah kuat... Kita g keje pun nak cari duit tuk dia .... Minta Allah lindungi princess....

mas saari said...

insyallah ok rara.. princess dah big girl, mesti dia pandai sesuaikan diri.. nanti dah dpt kwn mesti dia happy..

mysha said...

Sabar yer.. Kita kene kuatkan semangat sbb kita nak g cr rezeki membantu keluarga.. Sabar yer sob..sob..sob.. Hu3 sha dulu pn lepas jer anto iA bukan dia yg melalak,mak dia yg teruk sgt melalaknyer huk3

ameris said...

jgn sedey rara. insyaallah princess ok.

Umi Qi said...

rara...at least ada jugak taska dkt rtm...mcm tmpt kerja umi Qi mana ada...serius rasa sayu je hati bila umi Qi selalu balik keje malam2...rara semoga Allah permudahkan sofia ye...sofiaaa boleh ibu pun boleh...percayalah!!!

::EIDA:: said...

rara cuba elak pk negatip. kuat ehhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...