Image and video hosting by TinyPic

08 November 2013

Princess : Nanny ke Nenek?

anak dara aku tu dh pandai cakap.eh tapi bukan lah cakap
laju mcm air.maksud aku pandai ikut org cakap.

kalau kita nyanyi lagu Najwa Latf tu.
mashu cakap " untuk dia " pas tu princess pon sambung " hei "
nyanyi lagi " untuk dia " pas tu sambung lagi " hei "
hahahaha kelakar sgt.

pas tu kalau dgr lagu fav dye.mmg joget jelah.
kalo lagu Shae ke.lagu Hafiz bahagiamu derita ku tu.
hah tu mmg lagu dye.joget kemahen.

hai lah little badut.always make me laugh.
geram sgt dgn dye tu!

semalam keluar ayat baru dr mulur dye.
selalu dye panggil nenek dye " nek " " nek "
tetiba smlm mashu kata,dgr dye panggil " nanny "
ewahhh ko.omputih sgt kan.sampai nk nanny nanny segala.
hahahah.

panggil aku pon dh pandai.tapi bila time nk tido je,
nk susu ke,baru panggil aku " buuuuuuuuuuu " " buuuuuuuuuuuuuu "
ewahhhh melting sgt masa tu.hehehe.

now aku tgh ajar dye ckp thank you,please,i love u,
mcm nana kata tu.Magic Word.hehehe.kemahenn.
kalau thanks you tu dh biasa aku ajar.
ni nak ajar dye cakap pleaseeee.hehehe.
" pleaseee ibuuu " mst comels kan.hehehe

k bai~

banyak akai.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. Alahai, cptnya ms berlalu....dah bsr da anak dara sorang ni....

    ReplyDelete
  2. sonok layan keletah anak ni kan .... siap le lepas ni bile petah mulut die...mmg tak henti gelak laa kite dgr pelat2 die bercakap tuh....

    ReplyDelete
  3. AMBOI ADA BAKAT JADI RETIS POPULAR TU KAK SAFURA OI BABY COMEL SORANG TU XD

    ReplyDelete
  4. baru2 dapat mulut ni sonok rara layan..macam2 yang kuar dari mulut dorang bleh wat kita gelak..

    ReplyDelete
  5. pndai nyee anak dara sowg ni blh masok AF laa nnti hehe

    ReplyDelete
  6. seronok layan si kecik kan..lg2 bila dgr dia bebel bahasa bayi dia tu..kih3

    ReplyDelete
  7. kelas tuuu panggil nenny..hehe..

    ReplyDelete
  8. Lpas ni mkin penat layan keletah dia...

    ReplyDelete
  9. Mesti cute kan bila dengar princess dok sebut perkataan nanny tue.. Anak farah emir berat mulut btl.. dah la kita nie dah tak sabar nk dengar dia cakap.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. memang comel.... nanny... mat saleh tu...hikhik

    ReplyDelete
  11. amboii nk cakap omputih ek? takmo kalah tu..hihi

    x lama lg blh la tu sebuat pleaseeee ibu...mesti sgt comel!

    ReplyDelete
  12. seronok dengar budak2 baru pandai cakap ni...comel je...tambah2 time dorang nyanyi ;)

    ReplyDelete
  13. Bijak sofia nih tau...pandai joget2 ye dia...hehhehe sama mcm Qi...kalu dgr lagu arab sure nak gelek2 ewahhhhh ko Qi hehehhe

    ReplyDelete
  14. cerdik kot princess.. magic word ufairah sekarang.. akum.. assalamualaikum la tu.. wa lam.. jawab salam.. lagi satu aseh.. tq.. dgn same2.. hihi.. suke sangat!~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com