08 November 2013

Princess : Nanny ke Nenek?

anak dara aku tu dh pandai cakap.eh tapi bukan lah cakap
laju mcm air.maksud aku pandai ikut org cakap.

kalau kita nyanyi lagu Najwa Latf tu.
mashu cakap " untuk dia " pas tu princess pon sambung " hei "
nyanyi lagi " untuk dia " pas tu sambung lagi " hei "
hahahaha kelakar sgt.

pas tu kalau dgr lagu fav dye.mmg joget jelah.
kalo lagu Shae ke.lagu Hafiz bahagiamu derita ku tu.
hah tu mmg lagu dye.joget kemahen.

hai lah little badut.always make me laugh.
geram sgt dgn dye tu!

semalam keluar ayat baru dr mulur dye.
selalu dye panggil nenek dye " nek " " nek "
tetiba smlm mashu kata,dgr dye panggil " nanny "
ewahhh ko.omputih sgt kan.sampai nk nanny nanny segala.
hahahah.

panggil aku pon dh pandai.tapi bila time nk tido je,
nk susu ke,baru panggil aku " buuuuuuuuuuu " " buuuuuuuuuuuuuu "
ewahhhh melting sgt masa tu.hehehe.

now aku tgh ajar dye ckp thank you,please,i love u,
mcm nana kata tu.Magic Word.hehehe.kemahenn.
kalau thanks you tu dh biasa aku ajar.
ni nak ajar dye cakap pleaseeee.hehehe.
" pleaseee ibuuu " mst comels kan.hehehe

k bai~

banyak akai.

18 comments:

faraherda.razalan said...

Alahai, cptnya ms berlalu....dah bsr da anak dara sorang ni....

lieyalatif said...

sonok layan keletah anak ni kan .... siap le lepas ni bile petah mulut die...mmg tak henti gelak laa kite dgr pelat2 die bercakap tuh....

Zuraidah Butang said...

budak2..buat ape pun comel..hehe

Izyan Masri said...

AMBOI ADA BAKAT JADI RETIS POPULAR TU KAK SAFURA OI BABY COMEL SORANG TU XD

Zee Suhaini said...

baru2 dapat mulut ni sonok rara layan..macam2 yang kuar dari mulut dorang bleh wat kita gelak..

TelingaBulat said...

pndai nyee anak dara sowg ni blh masok AF laa nnti hehe

Chekgu Azrine said...

Comel princess!!

Mar Mansor said...

seronok layan si kecik kan..lg2 bila dgr dia bebel bahasa bayi dia tu..kih3

Cik Mun said...

alala..comelnye..

mia izzati said...

kelas tuuu panggil nenny..hehe..

asyifa mustaffa said...

Lpas ni mkin penat layan keletah dia...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Mesti cute kan bila dengar princess dok sebut perkataan nanny tue.. Anak farah emir berat mulut btl.. dah la kita nie dah tak sabar nk dengar dia cakap.. huhuhu

ros_reeza said...

memang comel.... nanny... mat saleh tu...hikhik

~ NANA ~ said...

amboii nk cakap omputih ek? takmo kalah tu..hihi

x lama lg blh la tu sebuat pleaseeee ibu...mesti sgt comel!

SweetLikeWhat said...

comel sangatlah incess nih..muah!

wawa syaida said...

seronok dengar budak2 baru pandai cakap ni...comel je...tambah2 time dorang nyanyi ;)

Umi Qi said...

Bijak sofia nih tau...pandai joget2 ye dia...hehhehe sama mcm Qi...kalu dgr lagu arab sure nak gelek2 ewahhhhh ko Qi hehehhe

Fifi Nadhrah said...

cerdik kot princess.. magic word ufairah sekarang.. akum.. assalamualaikum la tu.. wa lam.. jawab salam.. lagi satu aseh.. tq.. dgn same2.. hihi.. suke sangat!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...