Image and video hosting by TinyPic

19 November 2013

rasa nk tutup BLOG

manusia biasa.kdang kadang mood datang.
kadang kadang mood hilang~

harini rasa malas sgt nk menaip.
smlm aku fikir aku nk tutup blog!
GILA! benda yang aku x pernah terfikir pon sblm ni.
yang aku tau sblm ni.kalau aku xde blog.aku boleh jd gila!
hahahaha.

tau x sbb apa aku rasa mcm nk tutup blog?
sbb aku nk target something.

kalau aku boleh kurangkan 10kg lemak kat badan.
aku boleh bukak blog balik.

tapi tetiba ada satu suara ckp.
ko gila ke nk beat mcm tu? ko nk buat apa nanti kalo
xde blogg? ko nk cerita pasal semua benda nanti kat mana.
Dayre ada? tapi dayre x sama mcm blog!
* tu lah monolog dalaman aku.
dh mcm org gila! hahaha

so harini blog aku ada je depan mata.
baru lepas BW td.tapi tetap mcm xde mood.
scrool atas.scrool bawak.wasap ngan bff aku.
jap jap dye senyap.dlm klas kot.xpelah.mls kacau dulu.

kalau lah skrg ni aku boleh balik.
tido.kan best.tapi malangnya aku OT harini.
balik mesti lambat.huh rindu lah aku kat anak nanti.

kalau lah lepas ni entry aku ada xde.korg xyah lah tanya k.
aku mmg xde mood sgt.knp lah mood kelaut sgt ni.
bila nk gaji ni hoi! tu pon salah satu sbb xde mood gak.
hahahaha.

hmm ok lah korg! bye~ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. Alahai Rara.. kakak rasa semua org sama ada masa macam mood nak berblog tak ada...

    Tapi tiba masa bila dah banyak sangat nak diluah keluar juga jadi N3.

    Jgn berhenti tapi rehat ajelah..

    ReplyDelete
  2. Nape ni Rara? Takkan psl berat badan, semua pun boleh turn off? Chill k? Tadi breakfast apa? Harap breakfast sihat, ya? Yg penting, mst kenyang.

    ReplyDelete
  3. takde mood sebab gaji tak masuk le tu..:p

    ReplyDelete
  4. mengarutttt je rara ni..jgn ikutkan sgt mood tu..huhuhu..biasa la kadang2 mood swing..tp kejap je tu..xyah nk tutup blog eh..nnt boring la kurang sorg blogger..skrg pun ramai blogger yg dh senyap..huhuhu..kena la bw bloggers lain.. sobs!

    ReplyDelete
  5. biasala tue bila mood ke laut..
    pernah jgk rasa mcm tue..tp bila pk byk2 kali rasa rugi..tgk blog sy ckuplah..kdg2 smpai berminggu xde entry..sibuk kata...tp nk tutup rasa rugi..xleh simpan memori

    ReplyDelete
  6. terbalik dgn by..by sedang membara update. tp masa lak tak ada. huaaaa! janganlah beat mcm tu. baik share ape yg kita buat utk diet. hehehe

    ReplyDelete
  7. hmmm sama laa kita ni yerk...huhuhu

    mood ni tenggelam timbul je nak berblog....

    huk huk...

    ReplyDelete
  8. dilema biasa seorg blogger,
    biasaler tu idea ada xdek,
    mcm pngarah jugak,
    kdg2 diorg pun xdek idea,
    nk idea diorg amik jer dr novel jadikan cerita.
    hehe..

    ReplyDelete
  9. saya dah lama tutup blog...biar keadaan cool down dulu..maybe nanti blh sambung balik

    tapi skrg hari² update Dayre untuk tatapan diri sendiri :)

    ReplyDelete
  10. Mood swing?liza slalu ja xdak mood hupdate. Hehe..

    ReplyDelete
  11. Hagak2 la nak tutup blog sbb nk trun berat badan. Sekeh nak?. Hahaha. Cool beb cool. Aku pun xd mood sbb belum gaji nih. Stress! Dh jumaat ni nak ke Sabah. Stress dok? Huuuu.

    ReplyDelete
  12. Sesekali perasaan tu tetap ada, mood hilang entah kemana tapi kalau dah gaji dah tebal kat poket semua mood menggebu je.

    ReplyDelete
  13. nak kuruskan badan sampai kena tutop blog??...wahhh...kena target camni gak nie..hahaha...

    alololo..jgn laa majok...xyah tutop yeee..

    ReplyDelete
  14. dasat tu ... takut plak aku baca ... rileks2 aku masih berminat nk membaca pasal princess

    ReplyDelete
  15. ko gila nk tutup blog??? wei, blog update ari2 pun nk tutup ke? cepuk kang!!

    ReplyDelete
  16. Huhu..jgn sis..akk pembaca setia blog sis ni..huhu

    ReplyDelete
  17. mohon pi cari pak mahmood.. mintak blik mood.. hehhehe

    ReplyDelete
  18. ra jgn la tutup blog... xbest la mcm ni...

    ReplyDelete
  19. Wahhh mahal betul rasa cabaran tu.. Beran ker? hehehe

    ReplyDelete
  20. Aty selalu berada dlm keadaan malas nk update blog... tu stended biler mud ke laut... skrg nion ngah malas n tak de mud sgt...tp...eeerrrr...tak pernah pikir nak tutp blog pon...heheheh..ilek rara... bnd2 ni biasa sgt...amik mud dulu... :)

    ReplyDelete
  21. awatnya nk kurus smp kena tutup blog? hihihihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com