Image and video hosting by TinyPic

04 November 2013

sape lagi kerja?! angkat tangan!

org lain sibuk cuti.aku sibuk keje.
tapi masuk lambat sket.boleh?
princess x sihat lagik,
smlm tido pon dh kul bape.
pas tu boleh lak kul 5am dye nangis sekuat
hati sbb puting hilang.
cari punya cari rupanya masuk bawah katil.
haihhhh stress makpak cr!
padahal jatuh bawah tu je.

lepas tu baru nk lelap balik.
alarm dh bunyik.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sabo jelah~

harini g keje ngong ngong sket.
sbb xde sape.sume kawan cuti.
huh! redhoooo jelah~
last week je dh 2 kali MC.
huaaaaa~

nk mkn apa lunch ni?
hmmm tgk korea je lah~ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. Siannya dia kna keje..hehe..takpe2..nnti amik cuti bleh jln2 eh :)

    ReplyDelete
  2. xsht sbb rindu sbh kot..huhuh

    harini korje sok cuti..lusa korje..huhu

    ReplyDelete
  3. nak angkat keyboard r rara...saya kije gak arini...lemau je ni ha...

    ReplyDelete
  4. saya2! sambil angkat tgn..alah rara,bangun lewat sket pon takpe, jalan tak jem org tak keje lg

    ReplyDelete
  5. saya!!! (sambil sengih2 angkat tangan tinggi2)

    ReplyDelete
  6. Sy keje arini. Hati tak sng gak ni sbb tiba2 je org dtg mengejut. Rs nak emergency je. Sape tak suke org tua ade kat umah nun. Hehehehehe!

    ReplyDelete
  7. daku pun koje...coz tak datang koje takde gaji...seb baik rmi gak budak ofis keje...:)

    ReplyDelete
  8. Ros!(sambil angkat tangan tinggi -tinggi nak bagi Rara nampak ) hihi

    ReplyDelete
  9. Office kakak ni boleh katakan semua kerja. Seronok pagi ini jalan smooth. Belum 7:30 kakak dah sampai office tau..

    ReplyDelete
  10. Selamat bekerja..x pe..sok cuti..:-)

    ReplyDelete
  11. ju keje ju keje...keje BW hahahhaha

    ReplyDelete
  12. keje jugakk..huhu..boring gilerrrr..xdok orang.. :p

    ReplyDelete
  13. DUN WORRY RAMAI YG KERJA ARINI.. HEHEHE

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com