Image and video hosting by TinyPic

27 November 2013

Testimoni Set Collagen : Krim Muka yang MURAH dan berkesan


hah meh rapat rapat!
nk promosi ni!
set krim muka Collagen.
HANYA RM23 SAHAJA!

product ni mmg terbukti berkesan sbb kawan blogger aku
dah pun guna,result mmg sangat bagus.so aku pun mula lah gatai nk guna.
aku dh stop pakai TABITA! jgn tanya knp.
korg pun tau sbb nya kan.product ni much better kot
than Tabita sbb kurang sket kimia nya.
so mari kita cuba.sape nk beli?
PM aku cepat cepat eh.promo ni habis sampai HUJUNG BULAN NI!
harga pasaran luar RM28-RM32.
jimat beli ngan aku! hehehe.

cepat PM personal FB aku SAFURA FADHLAN
PM je taw,jgn ngade nk ngorat lak.tampo kang!

bai.

hah ni testimoni taw.my lovely Steffi~ nak sgt masuk muka dlm blog aku kan.
nah! hahahaha~ 

cantik bah kalau kau! hahaha.eh betul ke aku cakap.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. umi ada perasan produk ni and kalu tak salah member opis ada pakai mmg suprb result dia...tingin gak nak try tapi takut tak sesuai sbb br lepas krisis kulit muka hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. Kalau sarawak kami kata kacak bah kau! Hahaha. Btw fam aku ramai gak pakai ni. Ak yg bjerawat ni ok ke pakai? Huuu.

    ReplyDelete
  3. Wah murahnyaaa nmpk testimoni tu pun dah tau berkesan

    ReplyDelete
  4. Rara buat bisnes kecantikan diri ke? Suka bila tgk kawan-kawan start bisnes mcm ni. Klu Rara serius berbisnes, boleh bukak spa sendiri. Kecik2 pun jadilah. Or bukak butik kecantikan sendiri. Boleh hire 2,3 pekerja. Jadi tokei. Berhenti makan gaji. Wow!!!!

    Moga sukses!

    ReplyDelete
  5. rara.. my mom pun pkai gak... macam nampak ok...
    eh.. nak gak la try... murah kan.. xsalah.. kikikk

    ReplyDelete
  6. Salam Kenal..

    Murah gak tu..
    Kalau jenis kulit muka berjeragat ok tak hihi

    ReplyDelete
  7. Mcm berminat jek..mcm cantiknya jek..macam nak order jek@!

    ReplyDelete
  8. sy pun guna ni, tapi x bole guna cream malam tu.. esok siang mesti merah2 muka pastu gatal.

    ReplyDelete
  9. wah memang cantik n terbukti berkesan..haih..kena beli jugak ni..hihihi

    ReplyDelete
  10. Rara... ni pemutih ker ape ni...atau cam foundation tu...mcm menarik jer... kulit minyak boleh pakai tak..?

    ReplyDelete
  11. Kalau beli murah cam ni pas tu tak sesuai dgn muka tak le ralat sgt...boleh cuba.

    ReplyDelete
  12. Murahnya..nnti try2 tnya adik,kakak jap..klu depa nk leh oder dgn rara :)

    ReplyDelete
  13. haaa nanti i pakai u tepek plak muka i kat sini... hahahha

    ReplyDelete
  14. Dasat yer fi...lawo....ku x berani nk campur2 rara...tp ku support bisness mu tau...chaiyok2

    ReplyDelete
  15. nnti dh pakai krim ni,leh review kat sini ek rara.

    ReplyDelete
  16. Rara....apa nama krim ni...ajak ari tu ada order....sampai la ni x dpt2 tau..dh byr plak tu rm 26....sedihhhhb.....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com