11 November 2013

TOLONG VOTE FAIZUL AF 2013


dah lah masuk keje lambat,
pas tu selamber je nk suruh org vote vote.
hahahaha.

ni kes mlm td lah ni.aku tgk AF,
ahhh dh separuh akhir dh.dan aku pelik kenapa si
Nabila tu leh g final.
tapi aku rasa tu trick je tu kan.
utk dpt tempat last last.nasib Azhael tu x ke final.
aku xsuka dorg tu mcm bapuk.

aku suka Faizul ngan Aisyah.tapi kesian aisya asik dpt last je.
eh korg jgn lupa vote Faizul taw.Faizul ni omei~
hahaha nanyi pon sodap!
smlm adik ipar aku sampai naik naik bulu roma dgr
dye nyanyi.hehehe.

ok lah! aku xde mood sgt lah rini.
batuk x ok lagik.

bye~

hehehehe hensem kan.

9 comments:

faraherda.razalan said...

Sorry Rara...sy tak tgk pun AF. Tak kenal pun sape contestant dia....

Nurzakiah Hanum said...

singgah sini

~AmyLiana86~ said...

xlayan af baru ni..sb rumh xde astro..huhuhu..hazama je last layan..

Kakzakie said...

Alahai Rara kakak tak pernah tengok tau. Lagipun rumah kakak tak ada pun Astro jgn tak tahu...

Cho Zila said...

akakpun sama suka Faizulni... suara dia memang lain dari yang lain.. memang sedapler senang cerita ..harap dia juara...tapi tak jadi juarapun tak per ramaijer yang tak jadi juara lebih berjaya cam Zizan raja lawak

najihahfara said...

hensem jugak mamat ni haha

Fifi Nadhrah said...

fifi tak tengok AF pon.. :) da semi final rupenye..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ala dah tak layan AF la rara.. rupanya dah nak final..huhuhu

TelingaBulat said...

af skg da xbest cm dulu2..mcm xkemane pn..yg naik pn kejap pastu ilg daa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...