17 December 2013

Design photobook pertama

Aku xtau lah mcm mana photobook aku ni.
Ritu masa aku beli pixajoy punya.
Dh design cantik cantik.
Bila nk send.dia kata
" unable to connect to server "
Aku xpaham maksudnya.sedih gila.
Last last aku bia je.

Ni beli photobook malaysia pulak.
Dh buat lawa lawa.sama jugak masalahnya.
Xtau lah masalah pc ke internet.
Ntah lah aku.xpaham lah.

Aku dh lah beli 4 photobook.
Hahaha tamak kan.
Nasib xbyr pape.
Huh!

Sape tau apa masalah aku.
Tolong lah solve kan.
Huaaaaaaa.

9 comments:

ily♥ said...

Hr tu face bnde yg same gak. Xleh nk send. Last2 ily burn dlm cd, pos kat photobook malaysia tu..

MamaHarriz said...

ni photobook online ke ape ni huhuu..oo kte design2 nnt die printkan ke..

mama_ka0ri said...

server kot? ntahla..tak reti sgt..hihi..

TelingaBulat said...

tb ade dpt gak tp kn xreti nk gune le plak..hehehe

S.n.Fariza said...

lama nk tunggu server.
adoiii

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah buat photobook lagi :( maaf tak dapat membantu.

dalila said...

aritu wat xde plak jadi cmni..
may b server..may b..
aritu problem sbb code xvalid je..

~noor haida~ said...

salam..saya hari tu pon kena yg sama jugak..rasa mcm internet je problem nye..sbb ms saya guna celcom broadband try byk kali xbole jgk..pastu bl kat umah mil ade unifi, sy try lagi terus dpt..hampir jugak nk gv up..huhu

arekokfaezah said...

biasanya tue masalah internet jer. cuna lagi. pastikan line ok masa send photobook tue.Saya pun pakai broadband sahaja. kalau setakat 40 muka surat tak lama pun. rasa nya pixajoy paling mudah cara hantar berbanding company lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...