Image and video hosting by TinyPic

17 December 2013

Design photobook pertama

Aku xtau lah mcm mana photobook aku ni.
Ritu masa aku beli pixajoy punya.
Dh design cantik cantik.
Bila nk send.dia kata
" unable to connect to server "
Aku xpaham maksudnya.sedih gila.
Last last aku bia je.

Ni beli photobook malaysia pulak.
Dh buat lawa lawa.sama jugak masalahnya.
Xtau lah masalah pc ke internet.
Ntah lah aku.xpaham lah.

Aku dh lah beli 4 photobook.
Hahaha tamak kan.
Nasib xbyr pape.
Huh!

Sape tau apa masalah aku.
Tolong lah solve kan.
Huaaaaaaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Hr tu face bnde yg same gak. Xleh nk send. Last2 ily burn dlm cd, pos kat photobook malaysia tu..

    ReplyDelete
  2. ni photobook online ke ape ni huhuu..oo kte design2 nnt die printkan ke..

    ReplyDelete
  3. server kot? ntahla..tak reti sgt..hihi..

    ReplyDelete
  4. tb ade dpt gak tp kn xreti nk gune le plak..hehehe

    ReplyDelete
  5. tak pernah buat photobook lagi :( maaf tak dapat membantu.

    ReplyDelete
  6. aritu wat xde plak jadi cmni..
    may b server..may b..
    aritu problem sbb code xvalid je..

    ReplyDelete
  7. salam..saya hari tu pon kena yg sama jugak..rasa mcm internet je problem nye..sbb ms saya guna celcom broadband try byk kali xbole jgk..pastu bl kat umah mil ade unifi, sy try lagi terus dpt..hampir jugak nk gv up..huhu

    ReplyDelete
  8. biasanya tue masalah internet jer. cuna lagi. pastikan line ok masa send photobook tue.Saya pun pakai broadband sahaja. kalau setakat 40 muka surat tak lama pun. rasa nya pixajoy paling mudah cara hantar berbanding company lain.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com