18 December 2013

Dia sanggup tido celak ketiak

Apa lagik yg harus aku lakukan?
Apa lagi?
Dia mmg xnk duduk kt seat sebelah.
Dia takut aku tinggalkan dia lg.
Dia fobia.
Then???
Takkan aku nk marah dia.
Nk pukul dia.
Nk tampar dia?
Aku xsampai hati.
Aku kesian dgn dia.
Aku upah makanan pon x menjadi.
Dia xnk.

Yang dia nak

Riba aku.
Aku peluk dia kuat kuat.

Xpelah.aku just drive slow slow.
Doa kat Allah agar perjalanan kami
selamat.xlama lg ok lah tu.

Hooefully.Amin.

5 comments:

DYatie said...

InsyaAllah. Allahhummaamin. Aku takut nanti arissa pun gini ra. Wpun dr umo 2 bln dia dok umah bs tp.. tu la. Ermm.

ZazaMyMoon said...

alaaa ciannya princess.. slow2 ar Rara.. lama2 sok ok lah tu..

aznor ibrahim said...

aduhaii anak..xpe rara, insyallah x lame lg ok la tu

Azlina bt. Azis said...

alahai ciannya budak ni.

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah pun risau jugak sebab tak ajar Emir duduk dalam car seat.. Emir memang nak dok atas riba jugak.. tak boleh jadi nie kena start ajar dia dah kan..takut nnti problem kalau drive sorang2.. apapun bertabah yer rara..drive carefully k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...