12 December 2013

Gambar anak kembar Aein ( kembar EkinMawi )

Korg kenal x kembar Ekin Mawi tu.
Ala ain tu.yang kawen ngan dato tu.
Dato Embros apa ntah.
Dia dh bersalin.dpt anak kembar taw.
Omei omei anak dia.
Kembar pulak dpt sorg laki sorg pompuan.
Sonok dapat sepasang.

Adik aku yg kembar ni nt mst
Salah sorg akan dpt kembar jugak.
Hehehe.

17 comments:

DYatie said...

Eh. Rara ada adik beradik yang kembar?

msredcheesecake said...

cute nye bby twin ni.... rasa nak pinjam sorg...

cik karmila said...

teringin lahh nak anak kembar....hihi..*padahal kawen pun belum..

Suria Lekatlekitgurl said...

kalau dalam family kita ada kembar memang ada peluang dapat kembar.. kalau Allah bagi kita rezeki. sebab tu masa pregnant nurse akan tanya sebelah asben atau sebelah kita ada kembar atau tak.. akak sebelah asben memang ada kakak ipar kembar :D

Abe Kie said...

tahniah! suka tgok bayi kembar...

Abe Kie said...

tahniah! suka tgok bayi kembar...

dalila said...

Bestnye dapat kembar jgk..
rara pun ade adik yg kembar jgk?
bestnye..kire rara pun ada potensi utk dapat anak kembar jgk tau =)

fazianbatrisyia said...

cute bby tu...
sy pun ada anak buah kembar sepasang. arwah nenek kembar, so ada keturunan kembar.

nurul husna said...

bestnya...sekali kuar sepasang...

Chekgu Azrine said...

Best tau skli preggy je dpt 2..tp tula nk mnjganya..ongkosnya lg..kan

ct shah said...

cutenya kembar ni!beetuah dia dpt sepasang terus hihihi..

my hubby pun selalu cakap nak kembar (kalau boleh lelaki) macam dia dan adik kembar dia.pitam saya dgr.:P

(''_'') said...

Comelnye...Alhamdulillah rezki dia dpt kembar sepasang...mcm best je tp nk jg kne lebih skitla da 2 kn dlm 1masa...yg satu pn kalot..hee

Fiza Rahman said...

Comelnya. Dapat kembar sepasang plak tu.

Rizziela said...

Bestnya..dpt sepasang plak tu..

Mesti anak2 sy nanti pun akan dapat anak kembar kan? blh dpt cucu kembar gak :D

::EIDA:: said...

dapat anak kembar.. ? huwaa bestnyaaa.. sape ade sejarah kembar peluang nak dapat kembar tu besar kan.. syok ah!

mama aryan said...

bestnyer...kawan akak pun dpt kembar sepasang

MamaHarriz said...

comelnyeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...