Image and video hosting by TinyPic

12 December 2013

Gambar anak kembar Aein ( kembar EkinMawi )

Korg kenal x kembar Ekin Mawi tu.
Ala ain tu.yang kawen ngan dato tu.
Dato Embros apa ntah.
Dia dh bersalin.dpt anak kembar taw.
Omei omei anak dia.
Kembar pulak dpt sorg laki sorg pompuan.
Sonok dapat sepasang.

Adik aku yg kembar ni nt mst
Salah sorg akan dpt kembar jugak.
Hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. Eh. Rara ada adik beradik yang kembar?

    ReplyDelete
  2. cute nye bby twin ni.... rasa nak pinjam sorg...

    ReplyDelete
  3. teringin lahh nak anak kembar....hihi..*padahal kawen pun belum..

    ReplyDelete
  4. kalau dalam family kita ada kembar memang ada peluang dapat kembar.. kalau Allah bagi kita rezeki. sebab tu masa pregnant nurse akan tanya sebelah asben atau sebelah kita ada kembar atau tak.. akak sebelah asben memang ada kakak ipar kembar :D

    ReplyDelete
  5. tahniah! suka tgok bayi kembar...

    ReplyDelete
  6. tahniah! suka tgok bayi kembar...

    ReplyDelete
  7. Bestnye dapat kembar jgk..
    rara pun ade adik yg kembar jgk?
    bestnye..kire rara pun ada potensi utk dapat anak kembar jgk tau =)

    ReplyDelete
  8. cute bby tu...
    sy pun ada anak buah kembar sepasang. arwah nenek kembar, so ada keturunan kembar.

    ReplyDelete
  9. Best tau skli preggy je dpt 2..tp tula nk mnjganya..ongkosnya lg..kan

    ReplyDelete
  10. cutenya kembar ni!beetuah dia dpt sepasang terus hihihi..

    my hubby pun selalu cakap nak kembar (kalau boleh lelaki) macam dia dan adik kembar dia.pitam saya dgr.:P

    ReplyDelete
  11. Comelnye...Alhamdulillah rezki dia dpt kembar sepasang...mcm best je tp nk jg kne lebih skitla da 2 kn dlm 1masa...yg satu pn kalot..hee

    ReplyDelete
  12. Comelnya. Dapat kembar sepasang plak tu.

    ReplyDelete
  13. Bestnya..dpt sepasang plak tu..

    Mesti anak2 sy nanti pun akan dapat anak kembar kan? blh dpt cucu kembar gak :D

    ReplyDelete
  14. dapat anak kembar.. ? huwaa bestnyaaa.. sape ade sejarah kembar peluang nak dapat kembar tu besar kan.. syok ah!

    ReplyDelete
  15. bestnyer...kawan akak pun dpt kembar sepasang

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com