Image and video hosting by TinyPic

19 December 2013

Gambar Zain Saidin & Rozita Che Wan Berbulan Madu Di Rome, Itali

gambar bulan madu rozita che wan

gambar bulan madu rozita che wan

gambar bulan madu rozita che wan

wahhh sonoknya~ kurlassss~
sonok jd artis.lepas kawen leh trus hanimun.
kalau kita.jenuh kena kerah basuh pinggang magkuk.
masa aku dulu.lepas kawen trus kena pindah rumah.
masuk rumah baru.mmg haru~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. spe laki tu ?
    mke up artist ke?
    dah kwen dah diorg tayah teman la . hehe
    jjur tatau spe laki tu :)

    ReplyDelete
  2. memang kelas la.. kawen hari ni.. esok luse da sampai obesea.. kite berkire2 nak masuk ofis kerje bertimbum..

    ReplyDelete
  3. cuci tangan je kan lepas kawin.. sedap je gi hanimun... aku pun nak jadi retis jg lah.. boleh?? hahaha

    ReplyDelete
  4. Tu la...lepas sanding terus terbang.untung la orang banyak duit..

    ##Akak sibuk sekarang ni..Maisara nak masuk sekolah ni lagi la sibuk..banyak nak kena sedia.bukan sedia kan barang2 sekolah.tapi nak sedia kan dia..banyak benda dia belum tahu.macam2 nak kena ajar.cara kira duit belanja sekolah,cara nak tukar baju kat tandas supaya baju tak jatuh..cara nak pakai stokin..macam2 lagi la..selama ni ibu atau cikgu kat sekolah yang tolong.kali ni kena buat sendiri tu yang kena ajar betul2.
    tu yang post kat blog pun banyak gambar2 je..atau cerita2 yang sedia ada..entry personal akak tak de..nak tulis tu tak sempat.tak boleh nak lama2 depan laptop.lebih banyak guna tab je...

    insyaAllah,lepas Maisara dah boleh sesuai kan diri ni akak berblog macam dulu semula..

    sebenarnya ibu dia ni je yang risau lebih..hahhaha

    ReplyDelete
  5. lor sapa org ke-3 tu.. macam tak sweet plak honeymoon, tapi ada org ke-3 ikut.. spoil..

    ReplyDelete
  6. untung meke! ida dulu lps kawen terus masuk kerja! pergi hanimun pun kat Pangkor je .. HAHA skrg ni aku balas dendam nak hanimun jauh jauh. hahahhahaha

    ReplyDelete
  7. rezeki dia kan hehehe doa je yg terbaik :)

    ReplyDelete
  8. kita haneymoon dlm negeri je...hhaaa...

    ReplyDelete
  9. honeymoon ber-3?? xbest laa...huhu
    untung la retis kan.. beli tiket flight siap2.. kita ni kletang kletung ngan priuk nak kena cuci pas mjlis..huhu

    ReplyDelete
  10. Anak che ta kena tinggal..hu..huu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com