Image and video hosting by TinyPic

13 December 2013

Hantar Mashu balik Ipoh

Akhirnya.tamat lah khidmat mashu menjaga Princess.
minggu depan.aku kena mulakan segala nya sendiri.
tanpa mashu! mampukah aku? Tabahkah aku?
princess dr belum boleh berjalan.
sampai now dh boleh berlari.dengan mashu.
apa benda yg dia buat sume dgn mashu dia.
minggu depan mashu dh xde dgn kita.

*pause*

nangis~

disaat aku menaip entry ni.
mata aku panas.mcm nk nangis.haih! tu pon nak nangis.
aku rasa jasa yang mashu bg kat aku ngan princess.
mmg xberbalas.xterbalas.bukan dgn duet.
xterbalas dgn apa apa pun.
dr aku bersalin,sampai skrg.xjemu jaga aku dan anak aku.

terima kasih mashu.
terima kasih sgt sgt.
terima kasih sbb jaga kakak dan Princess.

we will miss u.
miss u every day~
hope princess boleh survive lah nanti.

* tarik napas *










terima kasih adikku~ kakak syg kamu!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. in sya ALLAH... ibu princess dgn princess leh survive... dont worry ok..

    ReplyDelete
  2. wahhh hebatlah mashu, muda2 lagi dah pandai jaga baby, akak masa belum kawin, x reti oii, ni dah anak sendiri main redah je..hehehe

    ReplyDelete
  3. xdek teman ler princess pasni yer..
    takper..
    ipoh x jauh tu :)

    ReplyDelete
  4. sure princess rindu dgn mashu nanti kn..

    ReplyDelete
  5. Aduhai...sy pulak yg rs sayu. Klu sy pun, sedih tau Rara. Mashu ni, bukan senang nak cri anak dara yg pndi jaga budak mcm ni. Untunglah sapa jdk suami dia, kan Rara? =p

    ReplyDelete
  6. mashu pun agk nyer akn merindui princess...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Sedihnya Mashu dah takde..nanti Princess dah takde kawan..semoga kalian kuat tanpa mashu ye..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com