11 December 2013

Hantaran kek MONYET Nina dan Jovian Mandagie

Ohsemmmmm kek hantaran.lawa kan.
Sukanya i! Monyet omei.
Hahahaha.mst nk makan pon sayang.

Baju Nina lawa gila kan.
Haih xsbr nk tgk dorg nikah.

13 comments:

merahitujambu said...

che ta jovian..berlawan2 mereka

Amanda Suria said...

cantik...comel jugak...

adrianna syaz said...

Lawa2..mesti mahai bgt ni kek ni..:)

Daddy Ziyyad said...

Amboi fondant cake dia...monyet! hahahaha..Nak suruh my wife try buatla kek macam ni

najihahfara said...

cantik..simple & nice je dorang kawin. baju pun simple

❤Kamsiah❤ said...

dah tgk gambar kawen dia org kat eautifulnara...sweet sgt..sepadan..

salam kenal & follow sini

najihah sahami said...

sempoi habes kek hantaran dorang. ahaha. sweet je. tak sabar nak tengok pasangan low profile nih. :)

ct kektus said...

merahnya mulut monyet tuu. heheee sexy gituuu.

lia said...

unik gitu...

MizzTina said...

baju nina mmg ohsem.. xserabut..

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel sgguh kek nya..

JunAina said...

Mencari kelainan tapi org tua2 tempat akak tak bagi buat hantaran bentuk binatang kalau ada kena cacatkan sedikit motif entahlah...tak pernah ambik tahu...:)

ros_reeza said...

unik kan. selalu kalau untuk kek kahwin, mesti nak kek yang sweet je kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...