Image and video hosting by TinyPic

11 December 2013

Hantaran kek MONYET Nina dan Jovian Mandagie

Ohsemmmmm kek hantaran.lawa kan.
Sukanya i! Monyet omei.
Hahahaha.mst nk makan pon sayang.

Baju Nina lawa gila kan.
Haih xsbr nk tgk dorg nikah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Lawa2..mesti mahai bgt ni kek ni..:)

    ReplyDelete
  2. Amboi fondant cake dia...monyet! hahahaha..Nak suruh my wife try buatla kek macam ni

    ReplyDelete
  3. cantik..simple & nice je dorang kawin. baju pun simple

    ReplyDelete
  4. dah tgk gambar kawen dia org kat eautifulnara...sweet sgt..sepadan..

    salam kenal & follow sini

    ReplyDelete
  5. sempoi habes kek hantaran dorang. ahaha. sweet je. tak sabar nak tengok pasangan low profile nih. :)

    ReplyDelete
  6. merahnya mulut monyet tuu. heheee sexy gituuu.

    ReplyDelete
  7. baju nina mmg ohsem.. xserabut..

    ReplyDelete
  8. Mencari kelainan tapi org tua2 tempat akak tak bagi buat hantaran bentuk binatang kalau ada kena cacatkan sedikit motif entahlah...tak pernah ambik tahu...:)

    ReplyDelete
  9. unik kan. selalu kalau untuk kek kahwin, mesti nak kek yang sweet je kan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com