24 December 2013

Ibu Rafif first GIVEAWAY!

disebabkan aku suka join GA,harini nk join GA mimi,ibuu Rafif,
mahapkan aku mi! aku lambat join sbb aku xde pic nk bg,
princess pon xde playroom~ biasalah,
tumpang umah mentua lah katakan~ hehehe.

aku pertaruhkan gambar ni je :


" princess xde playroom,dia cuma ada play corner je.hahaha,
ni pun ibuu sediakan sedikit ruang ntuk dia main.kat sini lah tempat yg dia tuju bila
masuk je bilik,amik doll,tepuk tepuk bagi tidur,amik lego,sepahkan,amik buku,
then baca,dog,cat,cake.hehehe,maafkan ibuu syg x dapat buat proper playroom,
insyaAllah,satu hari nanti ibuu akan buat utk awak ye syg~ " sobs

mimi jgn sedih lak baca entry aku.hahaha.ni lah hakikatnya.
doakan hubs aku balik keje KL cepat cepat ye.hehe. * eh tetiba kan.
hahaha.ok mimi,done join~ hehe.

korg nk join? boleh klik pic bawah ni :


tarikh tutup 31 Disember 2013 ye kawan kawan!

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

ctmah said...

good luck princess =)

Mar Mansor said...

semoga berjaya rara

Nurul Izayani said...

Gud luck princesss :)

Fifi Nadhrah said...

rara.. fifi sedih bace entry ni sebab ufairah pon takde playroom.. tumpang rumah parents kan.. :(( tak sabar nak ade rumah sendiri.. nak anak explore macam2..

Cik Puan Mimi said...

Alaa. Ko suke buat entry sedihh. Hahaha, ok la ni wei, ada rak dua lagi koo. Kerlasss tq joint ga aku wei

amal salleh said...

waaa byknye teddy dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...