Image and video hosting by TinyPic

31 December 2013

Johan Ashari Lelaki Psyco! - Lana Nordin


oh artis - LINK

bagi aku dia ni mmg lelaki Psyco.
aku start suka dia sejak dia kawan ngan nabila huda dulu.
ingatkan nabila akan kekal dgn dia.pas tu xlama putus,
pas tu dgn izreen azminda tu,pas tu putus,pas tu ngan Shila Hamzah,
dah buat si shila tu meroyan suka kat dia,last last dia blah mcm tu je,
pas tu dgn lana,baru sebulan kawan.dh putus,sbb mak ayah x restu konon!
tapi betullah Lana kata,kalau x bawak lg jumpa mak ayah,mcm mana nk 
tau restu ke x,ye dak! kali ni tetiba aku berpihak kepada lana pulak.
padahal aku x suka lana ni.

haih lah johan,ko ni dh kenapa?
ada bad experience ngan pompuan ke?
sampai habis hati pompuan sume ko permainkan.
ewahhhh ayat aku.hahaha.

tapi xpelah.dh mmg johan petingkan mak dia kan.
so xpe lah.sejuk perut mak dia.

so okay! mlm ni korg nk g tgk bunga api kat mana?
aku nk g I-city malam ni.laki aku dh approve dah.
hehehehe yeay! nt aku jemahkan pic pic aku kat i-city k! hahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. kita doakan yg baik2w je lah tuk diorg ni....

    akk new year diumah je...hhee

    ReplyDelete
  2. kot yer pun pentingkan mak dia, tapi jgn lah sampai bersilih berganti ppuan2 yang dia couple.. buat relax je dah ar.. ini semua dia dok war2kan couple ngan org tu org ni.. end up semua tak jadi..

    ReplyDelete
  3. adoi... x faham dengan Johan ni kan?

    ReplyDelete
  4. Rara, mmg ada pun spesis jantan yg mcm ni. Tak heran. Huhuhu~

    ReplyDelete
  5. Akak pun dh x suka si johan ni...meluat plak....ohhh...pi I-city eh......

    ReplyDelete
  6. Rara....ko nk pi i city yeeee yeyyyy besttt ye rara...jgn lupa upload gambar ye...ku mlm nih pun ada event jemputan...tungguuuuuuuu :)

    ReplyDelete
  7. I-city ke..mesti ramai org ke tak? huhuhu..saila ke genting kot tgk bunga api dari sana :))

    ReplyDelete
  8. cinta retis memang selalu camtu..senang nak beralih arah

    ReplyDelete
  9. kannn akk pn jd x suka johan sejak kes lana ni wpn x kenal lana ni sape..wakaka~ dlm melodi kn dh siap post video uai ckp x perlu pn restu mak klu nk kawen..ke aku slh dgr?? entah! :p

    oii celebrate new year kt i-city? asben daku pi dataran mlm ni..bangkang kenaikan harga katanya...hahahaha akk duk rmh tgk CSI je lahhh :))

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com