24 December 2013

Kanak kanak belajar makeup seawal umur setahun




ko rasa ko nampak apa?
anak aku kan? anak aku tgh pakai krim kat muka.
aku xtau nk gelak ke nk nangehhh! tapi aku gelak dulu kot.
hahaha.

pic ni pic pagi td.aku bangun mandi.dia dh bangun.aku bukak lampu,
tgk tgk dia dh celik mata.hahaha.nasib x nangis.tunggu je aku atas katil.
aku solat,pakai baju sume dia tengokkk je.

tapi bila aku dh start makeup,dia mula lah menggelupur,
lepas aku pakai krim,dia tunjuk kat krim aku tu,
" nakkk nakkk nakkk " aku bg sume benda dia tak nak.
rupanya nk krim yg aku pakai,
aku bg jelah,sbb aku nk bersiap.
lepas je aku siap,aku tgk dia,dia tgh main krim tu,
nasib dia xkorek,dia celup celup je tangan dia dalam tu,
pas tu yg aku terkejutnya,nampak krim tu kat pipi dia,
rupanya lepas amik krim tu,dia buh kat pipi dia.
hahahahaha.bijak betul tiru ibuu yek!

halus je jari tu.mengade sgt! geram sgt ibuu tgk!
kulit awak dh lawa imann sophea oiii,xyah lah sebok!

tu lah budak budak skrg kan.cepat sgt meniru apa yg org buat.
kena hati hati lah.pas ni tiru aku pakai lipstik pulak.
naye!

hujan lebat kan harini.sambung tido sedap neh!

11 comments:

msredcheesecake said...

alaaa princess ni...kiut je.... pas ni belaja pakai lipstick plak...hheee

dalila said...

hihihi..
bijak..bijakk..

aznor ibrahim said...

skali lagi cik princess nak mendiva cam ibuu dia..hahaha

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya
habis la barang mak dia :)

faraherda.razalan said...

Nak-nak klu girl kan? Sonok je tgk bila dia pun ikut sama nak mekap mcm kite. Tapi jgn kate princess...aydin dulu pun sibuk je nak sapu krim tp dia sapu acah2 je. Sy garang. Takkan bg punye!

Azlina bt. Azis said...

ibu masa kecik pon gitu kot hehe

ZazaMyMoon said...

psstt Princess, malam2 bila ibuu awak tido, awk make up kan muka Ibuu awak tau.. hehehee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ooo dah pandai nak melawa je anak dara nie.. hehehe

Wawa said...

naila korek sapu kat muka...abes belubang2 krim muka....grrrrr!!!!

Chekgu Azrine said...

Haha..
Akk dpt bygkan kecomelan princess kt situ..
Macam ibu dia jgk

Ilya Melissa said...

aah kan rara kulit budak2 ni lawa jeles tgk..haha mcm kenal je krim tu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...