24 December 2013

Kemaskini dan Borang Permohonan BRIM 2014

korg dh isi ke borang BRIM?
sila isi ye.aku dh isi semalam.
dapat rm650 kan.aku xlayak dpt.
tapi insyaAllah.kalau ada rezeki.
mintak mintak lah dapat.semalam aku isi,
dh boleh dh.line pon ok.
senang je isi.sape yg dh isi tahun lepas,
kalau xpindah mana mana,xpayah lah bukak.
kalau pindah ke,tukar num acc ke,
boleh lah kemas kini.selamat ber BRIM!
hehehe


13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moh kemaskini..

Puan Gojes said...

inshaAllah, rezeki rara, sure dapat :)

Nurzakiah Hanum said...

amin

faraherda.razalan said...

Saya pernah try isi last year tp tak de respon. Tak layaklah kot? Agak2 klu try lagi thn ni, boleh ke? Huhuhu!

safuaria said...

try je isi .. ada rezeki Alhamdulillah..
tp kalau nak rezeki lagi besar, kenala usaha ye dak??

sis, belanja makin hari makin naik .. gaji naik juga tiap2 thn tp x seberapa la sgt kan? naikla 10% tp belanja naik 30% ..
nak redha je kee?? bukan takdir Allah ni .. Allah pon x nak ubah nasib kita kalau kita tak bertindak mengubahnya..x der cara lain dah sis melainkan kita mmg kena start cr side income..
business apa nak buat?? sy ada business yg relate dgn kecantikan.. knp sy pilih kecantikan? sbb industri ni paling stabil..kalau kejatuhan ekonomi pon org nak melawa ada jee...
kalau sis dan kwn2 bersungguh mahu mengubah kehidupan, sy sedia berkongsi.modal RM3500.latihan diberikan..yg penting kena usaha, doa tawakkal... insyaAllah.
hubungi sy safuaria@gmail.com

safuaria said...

@faraherda.razalan
sis, belanja makin hari makin naik sis .. gaji naik juga tiap2 thn tp x seberapa la sgt kan? naikla 10% tp belanja naik 30% ..
nak redha je kee?? bukan takdir Allah ni .. Allah pon x nak ubah nasib kita kalau kita tak bertindak mengubahnya..x der cara lain dah sis melainkan kita mmg kena start cr side income..
business apa nak buat?? sy ada business yg relate dgn kecantikan.. knp sy pilih kecantikan? sbb industri ni paling stabil..kalau kejatuhan ekonomi pon org nak melawa ada jee...
kalau sis dan kwn2 bersungguh mahu mengubah kehidupan, sy sedia berkongsi.modal RM3500.latihan diberikan..yg penting kena usaha, doa tawakkal... insyaAllah.
hubungi sy safuaria@gmail.com

Kakzakie said...

Try ajelah mana tahu dapat ye...

Chekgu Azrine said...

Bestnya rara dpt yg rm650 ek..akk pun lyk mntk yg rm450..sbb hubs akk act dh pencen tp sbb dia pun bt keje sndiri dan ada pndptn..akk xmintak pong..

ZazaMyMoon said...

aku try aply last year tak dapat.. so dis year aku rasa pun tak lepas jg.. cissss nak tipu sikit pun terkantoi.. langsung tak dapat!! hahaha

~MommyAqilMedina~ said...

Nak apply jugak lah..hari tu dapat dah BRIM ..hehe..ni nk update lah untuk next BRIM hhihih

aini awang abu said...

Mcm mna nk kmaskini ek...

Nur Juma said...

aini awang abu

klik sini kalo nak kemaskini
http://www.hasil.gov.my/indexbm.php

saya pon dah kemas kini...itu pon adik sepupu yang bg tau... kalu tak memg tak kemaskini... kawan2 jom kemaskini

after kemaskini... dah dapat... pandai2 la.. bagi2 duit tu ok... (SEDEKAH)

Nur Juma said...

@aini awang abu

SENANG jer nak kemas kini ...


g dekat link nie k...

http://www.hasil.gov.my/indexbm.php

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...