Image and video hosting by TinyPic

24 December 2013

Kemaskini dan Borang Permohonan BRIM 2014

korg dh isi ke borang BRIM?
sila isi ye.aku dh isi semalam.
dapat rm650 kan.aku xlayak dpt.
tapi insyaAllah.kalau ada rezeki.
mintak mintak lah dapat.semalam aku isi,
dh boleh dh.line pon ok.
senang je isi.sape yg dh isi tahun lepas,
kalau xpindah mana mana,xpayah lah bukak.
kalau pindah ke,tukar num acc ke,
boleh lah kemas kini.selamat ber BRIM!
hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. inshaAllah, rezeki rara, sure dapat :)

    ReplyDelete
  2. Saya pernah try isi last year tp tak de respon. Tak layaklah kot? Agak2 klu try lagi thn ni, boleh ke? Huhuhu!

    ReplyDelete
  3. try je isi .. ada rezeki Alhamdulillah..
    tp kalau nak rezeki lagi besar, kenala usaha ye dak??

    sis, belanja makin hari makin naik .. gaji naik juga tiap2 thn tp x seberapa la sgt kan? naikla 10% tp belanja naik 30% ..
    nak redha je kee?? bukan takdir Allah ni .. Allah pon x nak ubah nasib kita kalau kita tak bertindak mengubahnya..x der cara lain dah sis melainkan kita mmg kena start cr side income..
    business apa nak buat?? sy ada business yg relate dgn kecantikan.. knp sy pilih kecantikan? sbb industri ni paling stabil..kalau kejatuhan ekonomi pon org nak melawa ada jee...
    kalau sis dan kwn2 bersungguh mahu mengubah kehidupan, sy sedia berkongsi.modal RM3500.latihan diberikan..yg penting kena usaha, doa tawakkal... insyaAllah.
    hubungi sy safuaria@gmail.com

    ReplyDelete
  4. @faraherda.razalan
    sis, belanja makin hari makin naik sis .. gaji naik juga tiap2 thn tp x seberapa la sgt kan? naikla 10% tp belanja naik 30% ..
    nak redha je kee?? bukan takdir Allah ni .. Allah pon x nak ubah nasib kita kalau kita tak bertindak mengubahnya..x der cara lain dah sis melainkan kita mmg kena start cr side income..
    business apa nak buat?? sy ada business yg relate dgn kecantikan.. knp sy pilih kecantikan? sbb industri ni paling stabil..kalau kejatuhan ekonomi pon org nak melawa ada jee...
    kalau sis dan kwn2 bersungguh mahu mengubah kehidupan, sy sedia berkongsi.modal RM3500.latihan diberikan..yg penting kena usaha, doa tawakkal... insyaAllah.
    hubungi sy safuaria@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Try ajelah mana tahu dapat ye...

    ReplyDelete
  6. Bestnya rara dpt yg rm650 ek..akk pun lyk mntk yg rm450..sbb hubs akk act dh pencen tp sbb dia pun bt keje sndiri dan ada pndptn..akk xmintak pong..

    ReplyDelete
  7. aku try aply last year tak dapat.. so dis year aku rasa pun tak lepas jg.. cissss nak tipu sikit pun terkantoi.. langsung tak dapat!! hahaha

    ReplyDelete
  8. Nak apply jugak lah..hari tu dapat dah BRIM ..hehe..ni nk update lah untuk next BRIM hhihih

    ReplyDelete
  9. aini awang abu

    klik sini kalo nak kemaskini
    http://www.hasil.gov.my/indexbm.php

    saya pon dah kemas kini...itu pon adik sepupu yang bg tau... kalu tak memg tak kemaskini... kawan2 jom kemaskini

    after kemaskini... dah dapat... pandai2 la.. bagi2 duit tu ok... (SEDEKAH)

    ReplyDelete
  10. @aini awang abu

    SENANG jer nak kemas kini ...


    g dekat link nie k...

    http://www.hasil.gov.my/indexbm.php

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com