03 December 2013

Kudapan Sihat untuk DIET

motip pic lee minho? hahahaha!





aku kan tgh diet~ *kononnya~
so ritu aku paksa laki aku g Tesco.
beli jajans utk aku.sbb kdg2 petang petang aku lapar.
so aku search search lah healthy snaking kan.
so jumpa lah menda menda alah ni.
dye suh mkn nuts,biskut biskut yg mcm weetameal ni.

aku suka biskut weetameal tu sbb sedap.
mkn pon xmuak!

Natural Valley bar ni pon sodap.
tapi manis bg aku.
aku selalu mkn separuh separuh.

oat pon aku baru jinak jinakkan diri makan.
ritu mkn ngan susu.muakkkk dowwww~ tapi boleh lah telan.
hahaha.nk lawa kan kena siksa sket.so bertabah lahhhh~
aku rasa mcm baju aku ada yg dh besar sket.
hahahaha POYO!

aku ada amik supplement lain jugak.nanti aku share lg k!
bye~

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

berkhasiat

ros_reeza said...

ada jugak beli jacob tu.. tapi tak makan pun lagi.. hihi

Sukma Haron said...

bagus nie di samping diet ia menjimatkan poket......hihi

fazitaismail said...

sama lah sy..ptg2 kalau lapar mkn jacobs jek..
sedap oiii..hehe

faraherda.razalan said...

Tepuk tangan utk Rara! Mcm nilah bagus. Jgn ditahan makan. Klu rs nak kudap, kudap je. Apa yg Rara pilih kat bwh ni semuanya bagus. Sy suka sgt2! Boleh je selang-seli dgn cereal whole grain. Sedap! Klu rajin, boleh bt granola sendiri. Pun sdp gak.

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.. kesihatan ni..plus diet.

Liyana said...

meh cuba shaklee rara! haha

wey yg oat tu hang boleh buat bubur.. tumis je dgn bawang pth merah cili api, masuk udang sawi, oat. sedap giler wey. lama aku x buat :D

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiii ni makanan sihat sungguh nie..

Petak Bunga said...

ntah bila nk diet..

Puan Mell said...

mell xgemor makan biskut. lebih suka makan roti. mana tak gumuk. haha

ctmah said...

tak sabo nak tunggu hasilnya rara oii!hehehe

Umi Qi said...

Nak kongsi bleh rara? kuadpan ku diopis ialah kekacang hahahha

hainom OKje said...

Setuju...biskut Jacob wholemeal tu mmg mabeles sedap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...