24 December 2013

Kulit Putih Kemerah merahan dengan SET COLLOGEN PLUS VIT-E


ni testimoni atas diri aku sendiri ye.
aku xamik testimoni org lain.
seyes! dan aku jual benda yang aku pakai.

ingat x sebulan lepas aku ada amik order untuk
COLLEGEN PLUS VIT-E ni.
dan aku dh cuba.mmg bagus dan berkesan.

kulit aku sblm ni kusam,ada bintik bintik kecik,
eye bag teruk.dan aku selalu mls tgk muka sendiri,
nak cantik kena pakai bedak n makeup.
kalau x malas nk keluar.xkonpiden dgn muka bogel.

now,lepas 3 minggu guna,aku dapat rasakan perubahan.
kulit aku halus,cerah dan kemerah merahan,
tgk dlm pic tu.mcm tu lah.suami aku pon pasan kulit aku.hehehe.

pic ni tak EDIT ok.ni original.

now tokei kedai kata ada promo sampai 31 Disember,
just RM25 je! include POSTAGE ye!

kat luar sampai rm40 org jual.
meh beli kat aku.
now cuma ada 3 slot je lg kosong.
kalau nak,sila PM aku cepat.

kalau nk whatsapp pun boleh.
PM FB personal aku,fan page pun boleh.


cepat taw! lg cepat lg senang aku order.
bye~

krim siang malam dan sabun

1 set boleh tahan 2 3 bulan berdasar kan penggunaan.


8 comments:

fifi said...

I punya ada banyak lagi.i rasa mau setaun i pakai..hahaha...

Nurzakiah Hanum said...

bagus kan nak try la

Kakzakie said...

Boleh tunjuk kandungannya tak Rara? Kakak bimbang yg cepat bertindak kadang ada Paraben yg bahaya tu...

DYatie said...

Dah order! ! Hahaha.

ALONG SURI DAHLILAH said...

sy pn guna ni tapi krim malam x leh guna sebab kulit mesti tegang merah2 pastu gatal.

Mama Safiy Arfan said...

sy pon guna benda ni...

~MommyAqilMedina~ said...

wahh murahnyaa..nak try tapi krim yang ada banyak lagi..adeii..

Anonymous said...

salam kak. rasanye krim ni bahaya ade mercury. tu yg kulit jd kemerahan mcm tu. mercury mmg dia cntikkn kulit, stoppkan jerawat sbb dia stopkn penghasilan protein.. boleh try search page fb. BAHAYA Cream Mercury.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...