Image and video hosting by TinyPic

03 December 2013

Lee Min Ho Before and After Plastic Surgery

aku masa google pasal ni mmg aku frust betul.
rupanya Lee Min Ho x terkecuali dr membuat plastik surgery.
hahaha.KOREAN kan.mmg xleh larik lh dr plastic surgery.
kalau x buat mmg tipu lah.haih~
xpelah.xori pon i tetap suka u!
eh kita lahir tahun sama tau,
1987! wow,kita sebaya lah! hahaha.



alaaaaaa sblm buat plastic surgery pon hensem jugak kan.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. kak, fadh nk gelakkk tau tp jgn marah !!! kakakakakakakkaka...
    ni kalo tunjuk kt opismate yg gile lee min hoo ni mst dorg menjerit kecewa..kikikiki

    ReplyDelete
  2. hehehe...
    ptt ler jambu sgt muka tue.
    isk isk isk.

    ReplyDelete
  3. dorg mesti renovate mata ngn hidung kan.. hehe..

    ReplyDelete
  4. tula..most of them buat plastic surgery kan..tp xnampak pong mcm buat..hahhaha

    ReplyDelete
  5. dah tau dah..cuma x smpi ati nk bgtau peminat dia nih..kih3

    ReplyDelete
  6. jambuuuu... ngah giler citer dia the heirs ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. erkkk..sapa mamat nie...siyes, x penah tau pon pelakon korea...hahahaha..

    ReplyDelete
  8. Lepa pastik sejeri pon akk tak minat dia hhaaaa.....

    ReplyDelete
  9. ala yeke..baru tahu...hihi...tapi still nak minat kat Lee Min h0 gak !

    ReplyDelete
  10. hehehe..tiap kali tengok citer korea selalu tertanya2..orang korea memang semuanya hidung mancung2 ek? ni la jawapannya.hehehe..

    ReplyDelete
  11. umi Qi tgk sebelum dan selepas pun hensem kan rara...haishhhhh

    ReplyDelete
  12. plastik betui depa ni kan .. tah2 binik jehan miskin pun plastik jugak kan

    ReplyDelete
  13. patut lah bertambah hensem die ni..kalau nak tau aty pon minat giler die...dari sebelum kawen hokeh..tapi tak ley dok gebang..laki ai ngan artis korea pon nak jeles..tah ape2.. dulu mase memula aty cerite die..die demok...tak berapa hensem..tapi aty suker gak..biler lepas2 tu tengok bertambah hensem..macam pelik..tapi aty pikir sebab mungkin die dah kurus kot...hahaha..tertipu..upernyer palsu belaka..tapi tetap minat gak..

    ReplyDelete
  14. Haha. Tp dia mg hensem buat cair la ra.

    ReplyDelete
  15. Tulah peliknya dah hensem pun masih nak bedah bedah...tak takut ke?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com