03 December 2013

Lee Min Ho Before and After Plastic Surgery

aku masa google pasal ni mmg aku frust betul.
rupanya Lee Min Ho x terkecuali dr membuat plastik surgery.
hahaha.KOREAN kan.mmg xleh larik lh dr plastic surgery.
kalau x buat mmg tipu lah.haih~
xpelah.xori pon i tetap suka u!
eh kita lahir tahun sama tau,
1987! wow,kita sebaya lah! hahaha.



alaaaaaa sblm buat plastic surgery pon hensem jugak kan.hehehe

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

betul2

cik fadh said...

kak, fadh nk gelakkk tau tp jgn marah !!! kakakakakakakkaka...
ni kalo tunjuk kt opismate yg gile lee min hoo ni mst dorg menjerit kecewa..kikikiki

Shark Kay said...

hehehe...
ptt ler jambu sgt muka tue.
isk isk isk.

Puan Mell said...

dorg mesti renovate mata ngn hidung kan.. hehe..

Chekgu Azrine said...

tula..most of them buat plastic surgery kan..tp xnampak pong mcm buat..hahhaha

Mar Mansor said...

dah tau dah..cuma x smpi ati nk bgtau peminat dia nih..kih3

MizzTina said...

jambuuuu... ngah giler citer dia the heirs ni.. hehe

Eza Ridzwan said...

erkkk..sapa mamat nie...siyes, x penah tau pon pelakon korea...hahahaha..

msredcheesecake said...

Lepa pastik sejeri pon akk tak minat dia hhaaaa.....

cik karmila said...

ala yeke..baru tahu...hihi...tapi still nak minat kat Lee Min h0 gak !

Nadt said...

hehehe..tiap kali tengok citer korea selalu tertanya2..orang korea memang semuanya hidung mancung2 ek? ni la jawapannya.hehehe..

Umi Qi said...

umi Qi tgk sebelum dan selepas pun hensem kan rara...haishhhhh

eima said...

plastik betui depa ni kan .. tah2 binik jehan miskin pun plastik jugak kan

Aty_Fared said...

patut lah bertambah hensem die ni..kalau nak tau aty pon minat giler die...dari sebelum kawen hokeh..tapi tak ley dok gebang..laki ai ngan artis korea pon nak jeles..tah ape2.. dulu mase memula aty cerite die..die demok...tak berapa hensem..tapi aty suker gak..biler lepas2 tu tengok bertambah hensem..macam pelik..tapi aty pikir sebab mungkin die dah kurus kot...hahaha..tertipu..upernyer palsu belaka..tapi tetap minat gak..

DYatie said...

Haha. Tp dia mg hensem buat cair la ra.

hainom OKje said...

Tulah peliknya dah hensem pun masih nak bedah bedah...tak takut ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...