31 December 2013

Lunch at Kulkats Barrio

Al-Kisahnya dah lama teringin sgt nk makan kat Kulkats Barrio ni.
tu lah padah nya selalu skodeng IG retissss.
so nk makan pon kena lah tempat yg retisss selalu pegi.
pohhyooossss sgt kansss! hahaha.
meh lah kita feefeelingggsss retisss~

so sabtu lepas,kami g lah cari kafe neh!
senang je nk cari kedainya,kat TTDI je.naik ke highway,
so cepat je sampai!

kami keluar rumah around 12 lebih cenggitu,
sbb weekend sume gantung kuali.malas nk masak.
so bangun bangun sume dh kebuloq!
trus order makan! mari kita lihat apa yg kami order.

Princess, mashed Potato Rm5

mummy punya, Marinara Seafood Rm26

ibuu punya Aglio Olio Rm16

nenek punya Roasted herb Chicken Rm26

Air Mineral rm2
Root Beer Float Rm7
Coffee Rm7

nampak x princess tu.dia dh mula nk menjelajah kafe,
nasib lah kasut x bawak.kalau x mst habis sampai ke dapur dia
masuk.hahahaha.


dan masa yg ditunggu tunggu! yg selalu aku terliur sgt.
PAVLOVA kulkatsssss,
drumrooolsssssssssssssssssss~ yummeh!
Rm 10!

tapi pavlova dia sama je rasa mcm aku buat.
dan dia punya terlalu keras di bahagian luar,
dan xde isi sgt.bila korek,dlm tu kosong je.aku suka
yg ada isi sket tu.hehehe.
tapi makanan dia puas hati lah.semua sedap gila!
korg kena lah try!

sellfie dgn budak baru bangun tido! hehehe


some menus!

last but not least! mummy princess aka adik ipar aku!

sekian!

sape yg nk g.ni address kulkats :

Kulcats Barrio TTDI,
35, Lorong Rahim Kajai 13, Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur.
Tel: 03-7733-3420
Generally open 11am-11pm

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning
happy new year 2014

dalila said...

wahhh...
sedapnye pavlova tuu!!

::NureeN:: said...

mavelous.... nyum4x

Nad MamaZN said...

Takde jumpa retisss ke aritu? =)

nurul husna said...

mcm best je sume makanan kat situ...must try ni

::EIDA:: said...

selalu juga Nabila HUda makan sini. sedapnye rara! tapi TTDI? kim salam laa hubby ida nak pergii.... huhuhuuhu.. die anti tempat2 gitu. HAHA

::EIDA:: said...

selalu juga Nabila HUda makan sini. sedapnye rara! tapi TTDI? kim salam laa hubby ida nak pergii.... huhuhuuhu.. die anti tempat2 gitu. HAHA

achiek anis said...

dapnyaaaaa...harus terjah ni.....maceh yunk share lokasi...JJCM plak weekend ni...ngeeee

adrianna syaz said...

Tmpt kegemaran nabila huda ni.hehe

Love Razila said...

Amboi...dekat dengan rumah ni. HAHAHA never know hokey. Baik...nak try terjak...owh i'm not pavlova lover so x tau rasanya camne so maybe try dessert lain kot =)

*Happy new Year!

nuyui a.k.a miss YUI said...

nyum2..best =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...