11 December 2013

LUNCH yang boleh MENURUNKAN BERAT BADAN














ni hasil aku google dan aku olah ikut cara yang aku senang faham.
untuk rujukan aku jugak.kalo korg nk join diet sama jom lah!

8 comments:

Amanda Suria said...

alahai...confirm x kenyang tuh..

Nurzakiah Hanum said...

great

Chekgu Azrine said...

aloh..aloh..kalau rajin boleh buat ni..tp tak berapa gigih kot ahkak nk buat..

fazianbatrisyia said...

nak diet cam ni kena kuatkan semangat tak toleh menu lain lagi dah....jalan jek...mmg confirm boleh turun berat...

bila nak start ni...bby dah nak 2 thn ni dah boleh start kalau nak kan...

Rizziela said...

boleh tahan ker perut ni

Ain said...

singgah~ :) nice entry.. steps towards healthy life.. meal yang sihat dan sgt menarik utk dicuba.. :)

ros_reeza said...

baru nak join hari ni ,... aci tak?..

::EIDA:: said...

menu tu ke? taknak ah! ok bai.. hahahahhahahhahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...