Image and video hosting by TinyPic

11 December 2013

LUNCH yang boleh MENURUNKAN BERAT BADAN














ni hasil aku google dan aku olah ikut cara yang aku senang faham.
untuk rujukan aku jugak.kalo korg nk join diet sama jom lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. aloh..aloh..kalau rajin boleh buat ni..tp tak berapa gigih kot ahkak nk buat..

    ReplyDelete
  2. nak diet cam ni kena kuatkan semangat tak toleh menu lain lagi dah....jalan jek...mmg confirm boleh turun berat...

    bila nak start ni...bby dah nak 2 thn ni dah boleh start kalau nak kan...

    ReplyDelete
  3. singgah~ :) nice entry.. steps towards healthy life.. meal yang sihat dan sgt menarik utk dicuba.. :)

    ReplyDelete
  4. baru nak join hari ni ,... aci tak?..

    ReplyDelete
  5. menu tu ke? taknak ah! ok bai.. hahahahhahahhahhaa

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com