18 December 2013

Lurah nampak sebab Butang tercabut


aku rasa ramai tau pasal kes skandal Adi Putra yang g PS sampai menampakkan
lurah tetek nya tu kan! ich aku rasa dia buat statement butang jaket tercabut tu adalah sgt
BODOH! dan kita ni hanya diperbodohkan je!

eh kalo korg lah.korg pakai baju kemeja lah kan,
pas tu kemeja tu satu butang tercabut,korg rasa x mcm sejuk je.
mcm berangin ke kat dada ko? rasa x?
kalau aku aku rasa,sbb penah dulu jd cm tu.
so cepat2 cr pin tudung and cover.

tapi berdasarkan kes si Aida ni,
aku tgk dia mcm saje je menDADA kan lg dada dia tu.
mcm xtau malu.then kalau x butang jaket tercabut,
takkan ko bia je,xde inisiatif lain ke?
nk cr pin ke apa le.

so just redhoooo gitu jelah eh! mmg dasar gila!
patutlah Adi Putra buat x tau je dgn ko ni.mmg dasar lah kan.
haih~ jgn lah memalukan org melayu wei~ kita dh cukup malu dh ni.

mcm td,aku g makan kepsi,
yelah esok kan gaji.hahaha,so rini makan lah kepsi.
terliur pulak even tiap tiap minggu mkn kepsi.

lepas beberapa ketika,kepsi pon dh habis makan.
kami nk balik lah,datang lah sepasang budak muda,
baru bercinta kot,bawak losen.aku pelik gak,dh kenapa ko ni
datang kepsi bawak losen.aku abaikan lah.
pas tu tetiba aku terpandang benda pelik,
budak pompuan ni,sebuk sapukan losen kat tangan jantan ni,
pas tu bukan di tangan saje ye,di KAKI jugak!
dh lah jantans ni pakai sua pendek,bulu kaki lebat!
eeeuuuwwww geli dowh! nasib lah aku dh habis makan,
kalau x aku muntah atas meja ko dik!

Lepas tu lepas tu! bukan tu je,
siap bergaduh kata losen tu boleh sapu kat muka,
lepas dh gaduh2 manja tu,boleh pulak si betinas tu
sapu pulak losen tu ke muka jantans tu,
berurut uruts lah pulak kat kepsi,
korg bayangkan lah.mengucap aku tgk!!!

akk pun penah bercinta dik non,tapi idak lah gittew jadinya!
pompuan tu dh lah pakai tudung,org keliling tgk xmalu ke?
huaaaaaaaaaaaaa knp lah budak budak melayu skrg ni.
aku pelik lah! malu aku taw! kalau adik aku mcm ni.
aku smash laju laju!

huh! ok lah.panjang dh bebel! bye! nk BW lak.

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam2 kan

Nursaila Norman said...

hadoi rara tergelak baca apa rara tulis ni..kelakar! kalau i ada kat situ i confirm dah terguling2 gelak..apa benda la..g kepsi sapu2 losyen..motip??

tp psl aida tu xtau lah kenapa..i rasa mcm something wrong je dgn dia tu..huhuhuhu

mama ila said...

hehehe..ila pun ada baca statement dia.. cam x logic je..dia cakap butang tercabut..dia sedar before tu lagikan..sempat je kalau nak gi cari pin..hihihi.. alahai cam xde tempat lain nak sapu losyen..kat kepci jugeks dia nak buat..hahaha...mintak jauhlah daripada anak2 kita nanti =)

Azlina bt. Azis said...

sorang buat semua melayu dapat huhu

nurul husna said...

geli tgk minah ni

Farah Waheda Wahid said...

something wrong dengan this lady i think...hu hu hu... another psychotic besides the one that i know...hu hu hu...

Zee Suhaini said...

alasan cam tak logik la rara..ermmm ntah la ape nak jadi..kejar glamour kot..

Cik Puan Tqah said...

haha..rara.. kalau tqah ade kt c2..mau geli geleman gak.. ishhhhh.... dah kawen ni lagila xwat cmtu.. adoilaaa

Cik Cammy Lia said...

1) Pasal skandal adi...sy pn geram dgn poms ni...dgn hsbnd dia skali sy grm..hahaha..dri ctu kite dh thu pangai poms ni cmne kan? mmg btl2 nk publisiti murahan.

2) sy pn penah terserempak dgn remaja kat jpj..kite dh la tunggu turn lama, berdiri plak tu...2 remaja ni duduk dpn kite, siap lentok2 kepala..sentuh2 pp bagai..yg poms plak yg lelebih x pdn pakai tudung.grm je nak sound hahaha

cikpingu said...

klu org cmtu... cam lg suke je baju dedah2... ye x...

ZazaMyMoon said...

Memang bodoh ppuan tu... alasan tak masuk akal langsung!!

Kes yang budak kat kepsi tu pun satu.. apa lah bangang nya nak berlosen bagai. kita yang dah kawin ni pun nak over2 kat public ngan laki pun mcm segan2 kan Rara..

dalila said...

hahaha..klakar plak bile baca babak kt kepsi tu..
budak zaman skang kan..
bercinta br seminggu nak wat bideo dah..
macam2..pelisss la..
*tetiba terluah perasaan plak kt cni*

Puan Mell said...

ras nak smash jugak bila baca.. owh anak2 muda sekarang.

Amanda Suria said...

baju tu ada butang ke...macam jenis xde butng jer..celah mana plak nak letak butang..macam2 hal..

~AmyLiana86~ said...

nakal la sis..nk tergelak pun ada..mmg betul budak2 skrg kalah org kawen..hmm..

ci aida ni saje nk cari publisiti murahan,,suami tu pun sama naik jer..xmalu ke apa..dah la haji..hmm..

faraherda.razalan said...

Hahahahaha! Sy gelak2 baca entri Rara ni. Bab tunjuk dada tu, bglah 1001 alasan pun. Khenn??

Bab couple tu. Tataulah nak ckp pe Rara. Bdk2 skg ni klu bercinta, entah apa-apa. Melampau2 sgt. Lain mcm. Peliklah.

TelingaBulat said...

alasan je sume tuh..aduhh xtau la kes ni..si laki die mcm banggang aje rasa sbb bukak aib bini dok berzina ngn laki lain..boleh relaks jee..aduii..si isteri lak da ade suami curg belakang suami..xtau hukum agame kee?

TelingaBulat said...

alasan je sume tuh..aduhh xtau la kes ni..si laki die mcm banggang aje rasa sbb bukak aib bini dok berzina ngn laki lain..boleh relaks jee..aduii..si isteri lak da ade suami curg belakang suami..xtau hukum agame kee?

Chekgu Azrine said...

Hehe..byk jmpa yg mcm ni..
Tp mmg xblh hadam btul aida tu punya alasan..huhu

fifi said...

Dah kenapa sapu2 losyen bagai?adoila bebudak sekarang...eh i ada follow ig ppuan tu tau..hahaha

Umie Artoqiemie said...

propa je semua tu hahahaha

Ros Anis Rusli said...

hahahaha bodo punya kapel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...