Image and video hosting by TinyPic

30 December 2013

Meet the GOJES at Rainbow Party

Al-kisahnya~ mulanya aku x dapat nk pergi party mak mak gojes ni.
hati mmg melonjak nk pegi.tapi bila tanya tanya suami aku,
dia kata dia x balik.sbb cuti sehari je kan,so aku pk mmg xdpt nk g.
tapi lepas aku nmpk Lieza up map nk g Dewan Dato Razali tu.
dlm hati aku kata.hmmm mcm boleh pegi ni.dekat sgt dh dgn rumah aku.
so aku decide nk ajak MIL aku teman.lagi pun nk amik barang kat Ros Anis
and aku pon beli bag hiphop ke hullahop ngan Ctmah.
xnk pos.hahaha.jimat duet pos.hahahaha mmg dasar kedekut! hahaha

lepas kes pagi yg kami salah PKNS tu LINK
kami pegi balik cr tempat yg betul kat PKNS Bangi.
kami pergi kenduri dulu.kenduri kawen anak kawan MIL aku.
then trus ke Bangi,habis berubat dlm kul 4.30pm.
aku dh cuak dh.sempat ke nk pegi ni.
kalau pergi pon xsempat nk salin baju ni.
dah sampai rumah aku gamble je trus dukung princess and g party.
mahap lah kalau aku busuk masam masa korg kiss kiss tu.
hahahaha.kalau aku mandi n bersiap.kompom lepas magrib baru aku sampai.haha.

so drive lah aku berdua je dgn princess.sbb mil aku mcm letih je.
so aku xsampai hati nk ajak.aku gamble berdua je drive ngan princess.
masa pergi tu dia behave je.sebabnya? aku lupa yg kat seat belakang ada air nescafe.
aku tgk anak aku baik je duk belakang.ntah kenapa.rupanya ada air.
dia sengih sengih je tgk aku.aku pon diam jelah.takkan nk amik air tu.
aku risau kalo amik kang,berlaku amukan.so aku biar.tapi aku tgk si princess ni.
dia pegi tonggangnya air nescafe tu.habis baju dia semua.
dh bau nescafe.dlm hati aku nk patah balik rumah je.tapi xpe.
pegi jugak kejap amik brg and jumpa kawan kawan.

sampai sana,xjumpa pulak dewan.hahaha.biasa lah aku.kalau x salah tempat mmg x sah.
nasib lah Put bg directions sampai lah ke dewan.put pegang princess and aku bawak
hadiah anak anak gojes.hehehe.penat,tak cukup tangan rasanya.

aku bau masam,princess bau nescafe.complete!

masuk masuk ramai gila geng gojes.dorg x potong kek lg masa tu.
tapi aku x g depan pun tgk dorg ptg kek.sbb aku penat sgt.princess pon mcm dh mengantuk.
aku jamah lah kek sikit,then cheesee leleh achiek anis.hehehe mmg sodap!


di sebabkan laki ku xde.so nk bergambar tu terhad.xde sape nk tlg amik gambar.
pic atas ni dgn wawa yg always gojes.and aznor yg very the peramah! hahaha


then ada achiek anis tokei cheese leleh dan Iqa! hehehe. Iqa,pic mu aku dh cover.
hahahaha.


last skali org yg nk sgt sgt jumpa.kak Ameris,Etty,dan Nana.eh Iqa ada lagik.hehehehe.
kak Ameris Loveris ni lawa sgt okay.awet muda sgt.kak nanti kita jumpa n borak lg k.
ritu x sempat nk borak panjang.alaaaa Etty biasa lah dia.dh 2 kali jumpa.tapi Etty
nampak kurus.ntah kenapa dia ni.diet ke hape.kaki halus je.eh jeles pulak aku.hahaha.
Nana,alahaiiiii nana,u kenapa lemah lembut sgt.kulit gebu je.lawa.chubby TAPI lawa.
i suka! cara cakap pon slow je.lahaiiii,x mcm aku yg selalu mcm ribut petir ni.hahaha
Iqa! dgn iqa pon x sempat nk borak.even dh 2 kali jumpa.xpe iqa.nt jumpa kita borak banyak banyak k.

aku kat sana mmg kelam kabut.dh lah nk dukung princess,handbag x bawak.
nk pegang purse.handfon and car key! haih aku rasa aku mcm kelam kabut sgt.ntah kenapa
lah aku ni.org lain aku tgk relax je.kerul lg relax.anak semua dh besar besar.x yah nk kendong anak.
princess!!!! sila berdikari please! hahaha tetiba.

last skali,lepas hujan berenti.aku salam salam semua.dan balik.sepanjang balik,
aku pangku princess.dia tido dh pun.myb sbb penat sgt.

neway! sonok jumpa korg! sonok gila!
nanti buat lagik k! hehehe. 

ok lah tu je nk borak.ayat tunggang langgang.ahhh lantakkan! hahahaha

keluarga besar gojes!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. rara.. tq dtg :)
    spec gojes gitu tok anak2 :)
    jumpa next birthday ye

    ReplyDelete
  2. w/pon kelam-kabut tp, worth it kan? ;)

    ReplyDelete
  3. iolls memang peramah rara..x sempat nak jemah lame2 ngan mung..haha

    ReplyDelete
  4. sengal kaki kuruss...tampo kanggg...

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya RARA, apesal kite xpernah tahu ada aktiviti macam ni.HAHAHHA...bestnya jumpa blogger =)

    ReplyDelete
  6. hahahaha rara! pengsan i bila u ckp i lemah lembut...nak gelak guling2 rasa..

    lepas ni dtg la kemaman...boleh kita borak2 panjang...hehe

    ReplyDelete
  7. Xdpt nk laga pipi ngn rara..
    Tingin nk jmpa..
    Apakan daya aish kena ciken pox

    ReplyDelete
  8. Sory x dpt hadir this time rara...

    ReplyDelete
  9. huwaaaaa syok gila berkumpol reramai gini.

    akak, kite suke la baju akak tu. corak paisley kan? huhu. nak beli tapi tak terbeli2. hohoho

    ReplyDelete
  10. mmg terbaek kan...
    pastu gmbr aku xde...sobssss..wakakaka

    ReplyDelete
  11. raraaaaaa..tq dearr bg hadiahh n dtg...akhirnya ketemu juga ehh

    ReplyDelete
  12. Rara...mana gambo aku weh...? Hahaha.. Neway tq dtg tau wlpn dgn penuh susah pyh...hehehe

    ReplyDelete
  13. Nape xpenah tau ni?
    Seronok gak kalu berpeluang join gathering cmni
    Mmg havoc!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com