23 December 2013

Nuffnang : CPUV akhir tahun 2013


haritu aku majuk ngan Nuff,dia bg gaji kat aku sikit sikit je,
cpuv pun bagi 1 1 je.kalau dulu skali 4 running.ntah lah kenapa.
blog aku xpower kot.hahaha.bia lah.tapi nasiblah masyuk gak kan.
happy happy sudehhh~ tapi aku hantar jugak ticket kat dorg.
saje lah nk bodek kan.hehehe.

then tadi bukak lekat lah 1 BE,INTI college ni.
jadilah.ko lekat lah lama lama sket ye INTI oi! jgn sekejap sejejap.
aku nk beli note 3 ni.hahahaha.

aku tgk entry org lain,sume nk cash out jugak hujung tahun ni kan.
sume ratus ratus,hebat lah.aku nk kalau aku xkeluar kan awal tahun ritu,
ada lah jugak 200 kot.ni ada seratu lebih je!
( tu lah ko,buat ag entry syok sendiri.kan dh xde SEO )
hahahaha.

ok lah.nk sambung BW.bye~

13 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

huntung la rara...ada jugak...akak lom penah lagi dapat...penah dapat pun tak bole cash out sikit bebeo...bila nak naik pun tak tau laaa... huhuhuu

Mila Ahmad said...

Kak kena rajin update survey kak confirm BE melekat UV akak tinggi jugak hari2 kan?

shaFazie said...

alhamdulilah rezeki rara
tak moo majok ngan nuff hihi..
nanti ada lagi tue..

Nurzakiah Hanum said...

selamat berblog

NoraKerel Aira said...

chayoook ! nora xcash out lg.. xtaula bila nak cash out hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alhamdulilah rezeki rara.. farah pn ada dapat jugak CPUV nie.. agaknya bln 12 nie tak ramai nak advertise iklan depa kot sbb nk close account hujung tahun..hehehe =D

imie fatiema said...

alhamdulillah, masuk juga 2 cpuv

Masya said...

tahniah.. patah tumbuh hilang berganti..

Fiza Rahman said...

Tahniah. Saya dpt 2 BE baru ☺☺

ZazaMyMoon said...

yer lah aku tlg kau click nuff kau eh.. bagi maysuk skt tahun depan dapat ko beli note 3 ;P

Mar Mansor said...

semoga cite nk note 3 tu tercapai..klik..bantu mencapainye..he3

hainom OKje said...

Okje pun selalu buat entri syok sendiri Rara hehe... gasaklah haha...

Lynn Damya said...

Salam, kak..haaahaha,okay lah tu kak.. blog sy baru satu je lekat kak, gembira sgt sbb first time, haha.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...