Image and video hosting by TinyPic

23 December 2013

Nuffnang : CPUV akhir tahun 2013


haritu aku majuk ngan Nuff,dia bg gaji kat aku sikit sikit je,
cpuv pun bagi 1 1 je.kalau dulu skali 4 running.ntah lah kenapa.
blog aku xpower kot.hahaha.bia lah.tapi nasiblah masyuk gak kan.
happy happy sudehhh~ tapi aku hantar jugak ticket kat dorg.
saje lah nk bodek kan.hehehe.

then tadi bukak lekat lah 1 BE,INTI college ni.
jadilah.ko lekat lah lama lama sket ye INTI oi! jgn sekejap sejejap.
aku nk beli note 3 ni.hahahaha.

aku tgk entry org lain,sume nk cash out jugak hujung tahun ni kan.
sume ratus ratus,hebat lah.aku nk kalau aku xkeluar kan awal tahun ritu,
ada lah jugak 200 kot.ni ada seratu lebih je!
( tu lah ko,buat ag entry syok sendiri.kan dh xde SEO )
hahahaha.

ok lah.nk sambung BW.bye~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. huntung la rara...ada jugak...akak lom penah lagi dapat...penah dapat pun tak bole cash out sikit bebeo...bila nak naik pun tak tau laaa... huhuhuu

    ReplyDelete
  2. Kak kena rajin update survey kak confirm BE melekat UV akak tinggi jugak hari2 kan?

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah rezeki rara
    tak moo majok ngan nuff hihi..
    nanti ada lagi tue..

    ReplyDelete
  4. chayoook ! nora xcash out lg.. xtaula bila nak cash out hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah rezeki rara.. farah pn ada dapat jugak CPUV nie.. agaknya bln 12 nie tak ramai nak advertise iklan depa kot sbb nk close account hujung tahun..hehehe =D

    ReplyDelete
  6. tahniah.. patah tumbuh hilang berganti..

    ReplyDelete
  7. Tahniah. Saya dpt 2 BE baru ☺☺

    ReplyDelete
  8. yer lah aku tlg kau click nuff kau eh.. bagi maysuk skt tahun depan dapat ko beli note 3 ;P

    ReplyDelete
  9. semoga cite nk note 3 tu tercapai..klik..bantu mencapainye..he3

    ReplyDelete
  10. Okje pun selalu buat entri syok sendiri Rara hehe... gasaklah haha...

    ReplyDelete
  11. Salam, kak..haaahaha,okay lah tu kak.. blog sy baru satu je lekat kak, gembira sgt sbb first time, haha.. :p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com