Image and video hosting by TinyPic

20 December 2013

Nuffnang : Tips untung dapat DUIT lebih

aku buat tutorial?
aku?
aku?

ye ye aku!
hehehe.

aku bukan lah terror sgt bab nuffy,
but lama lama dh aku berblog ni,
hebat jugak lah.ada lah beratus dlm akaun.
nak tau x mcm mana aku dpt duet?

1 : opcoz lah sbb kena selalu update blog.
baru lah duet masyukkk~

2 : selalu lah BW ke blog org lain ( melainkan blog ko hebat! xyah BW mcm RD ngan Ben )
aku ni suam suam kuku,kena lah usaha sket kan.ahahaha. ( tapi baca blog org bia ikhlas )
jangan main komen sambil lalu je.xbaik taw.

3 : ni yang paling penting.aku selalu buat.kena lah selalu klik IKLAN org lain gak.
mcm aku,kalau aku BW,aku nmpk iklan org,aku klik je.
aku pakai konsep,kalau kita klik kat org.mst org klik iklan kita.betul x?
karma maaaa~ hahaha.

jangan lah kedekut sgt nk klik org lain punya iklan.
kita sama sama lah tolong sesama sendiri.
kdg kdg aku ada bgtau aku klik iklan dia.
tapi mcm poyo lak kan siap bgtau.tapi kdg2 aku x bgtau pun.
aku klik jelah! hehehe.

ooohhh tu jelah tips nya.xde lah hebat mana,
aku pun tgh kumpul duet ni,tahun depan nk keluarkan,
nk beli NOTE 3,hahaha over kan,padahal baru ada 120  ++  je duet aku.
hahaha.xpe,berangan x kena byr pon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. ida kalau dtg blog rara pun suka kelik!. heeee~ tapi xde la ida bagitahu kan. kan rara kate ida ape pulak.. tapi since entry ni dah ade, rara dah tau la ida klik iklan rara jugak! hahahahhaha

    ReplyDelete
  2. thanx untuk tips tu.. nak berangan jugakla nak beli pape ngan duit nuff.. hihihi,..

    anyway Ros iklan Rara..(gedik jugak nak gtahu sambil mengharapkan hukum karma, boleh gitu?.. hihi)

    ReplyDelete
  3. selalu gi bw tp jadi silent reader jek. duit nuffang pun setahun sekali je keluar...haha

    ReplyDelete
  4. aku kan ra..
    start berblog tak pernah lagie tgk berapa kat nuffnang.
    satu sbb lupa password..satu lagi sbb kena blog.
    rerassa kalau aku bukak ada tak riban2..hahhha (giler perasan tinggi melangit)

    ReplyDelete
  5. Hehe..btul tu rara
    Memang kena ikhlas kan dtg baca..
    Hehe

    ReplyDelete
  6. gud advice! kumpul pelan²...iols dulu kumpul² smpi dpt beli peti ais baru..kehkeh

    ReplyDelete
  7. betul tu kak.. komen biar ikhlas..pnjng lebar pun xpe.. kita suka komen pnjng2..hehe
    then click2 pun kita buat jgk.. lgpun rezeki sama2 kan..

    harini pun click kan juga..biar cpat bnyk..nanti note idaman cepat dpt..hehe

    ReplyDelete
  8. tips yg bagus ni, kena buat jgk la..tq share

    ReplyDelete
  9. kena update sllu tu yg aku lemah. takder idea! sobs.

    ra. tinggi angan mu. ak tengah tunggu cek pertama ra. bila dh dpt nanti kompom aku jakun gebang2 kat blog. hahaha.

    i klik nuff u! bahahaha.

    ReplyDelete
  10. dulu ada nuffnag, tapi tak letak kat blog pun, register je. awal tahun hari tu kot baru letak nuffnag kat blog.. dannnnnnnnnn ni dah hujung tahun.. duit yang terkumpul rm125.. eh silap, lupa letak titik kat sebelah satu.. rm1.25 sahaja. hahaha banyak tak??? wakakaka.. tapi tu pencapaian yang membanggakan la jugak, sebab blog pun suam-suam kuku, langsung tak dikenali. hehee.

    ReplyDelete
  11. Betul tu... Give and take. Orang memberi pasti kita tahu untuk membalasnya. Biasanya fiza click je. Nak bagitau mcm poyo je. Hikhik...

    ReplyDelete
  12. Rara.mcm mane nak check?haha..xpenah check pn..xphm..

    ReplyDelete
  13. Good advice..thanks for sharing..:)

    ReplyDelete
  14. Salam singgah...

    tq for tips..

    Jap nak cari tabung :D

    ReplyDelete
  15. selalu bw blog rara tp jarang komen. ni nk komen n klik klik la.

    salam ukhuwah :)

    ReplyDelete
  16. kakmi dah tak kisah sgt duit ni...dah lama ngan nuffnang sejak 2007..

    ReplyDelete
  17. kene bagitau jugak ye kalau klik?? hihi.. jap nak klik!~

    ReplyDelete
  18. sama lah sy pun..bila bw klik sekali iklan kwn2..
    tp nk update blog tu kekangan skit..hehe
    neway tips yg bagus hihi..

    ReplyDelete
  19. Thanks 4 sharing rara..meh nk klik tabung rara kasi penuh.. =D

    ReplyDelete
  20. Gug tips 4 a newcomers like me, rara. Dh lama gak bc blog rara n psl prwincess tp jd silend reader je. Ade gak klik2 NN tu.

    ReplyDelete
  21. memang betol.. tapi kebanyakan alise klik tanpa drop komen pon.. BW 3/4 page.. kalau dah biasa komen baru komen..hehe..

    silent readers

    ReplyDelete
  22. Inginkan pendapatan lebih tanpa modal?
    Klikje link ni http://stayreward.com/index.php?share=16287
    InsyaAllah xde ruginye..selamat mencube..

    ReplyDelete
  23. Salam, hahahaha bagus entry ni, haa betul, ade yg main komen je tanpa bace entry..lepas tu ltk link suruh follow..wuwuwu xbaik tau~ haha ok, sy dh klik iklan akak (poyo jap, haha)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com