Image and video hosting by TinyPic

23 December 2013

Princess : 15 Bulan Check Up


sepatutnya check up dia 10haribulan haritu.
tapi sbb kan ibuu lupa,so pergi harini.nasib misi x marah.
hahaha.tp appointmentnya bukan utk cucuk pun.utk makan ubat cacing je.
aku excited nk g sbb nk timbang n amik ukur tinggi dia.
hehehe.

berat : 10kg
tinggi : lupa~ hahaha

BMI ok,sume dlm range.

princess skrg ni banyak cakap.
bangun je tido,dia mensti senyum kat aku,
pas tu bebel bebel.aku xtau apa yg dibebel kan.
tapi dgn penuh perasaan lah bebel tu.hahaha,
sonok je dgr.aku pun layan jelah dia.
buat buat mcm paham.

aku xtau nk cerita kan pasal princess mcm mana,
sbb banyak sgt benda yg dia buat,
sampai aku x boleh ingat.semua benda mencuit hati.
tu sbb papa dia xsampai hati nk keje jauh lg.
nk duk dekat dgn anak.sbb anak dia makin hari makin cheeky!
geram weh!

princess skrg ni kalau berak,
dia akan ckp kat aku, " oooukk,ooouukk "
pas tu dia akan angkat baju,kalau mcm tu.means dia berak lah.
dia  suruh kita basuh.hehe.

pas tu skrg ni dh pandai ajuk apa org cakap.
kalau kita cakap " papa mana " kalau dia x nmpk papa,
nanti dia ckp lah " dadeee " sambil pusing pusing tangan.

pas tu skrg dh pandai sebut dog.
hehehe.tp jenuh jugak lah nk keluarkan perkataan dog tu.
sepenuh perasaan gak.

makan pulak skrg ni dh nmpk selera nya balik.
princess dh makan nasi biasa lah skrg ni.xmkn bubur or nasi lembik dh.
dh boleh terima nasi yg kita makan.kunyah pon dh boleh sbb gigi geraham
atas dh tumbuh sepenuhnya.

bab bergaya bukan main.dia mmg num 1 lah.

ooo lupa nk cakap.pampers pun dh pandai bukak sendiri,
pas tu nk pakai sendiri.mengada sgt! hahaha.

tu je kot.ada lg nt perkembangan baru aku update.
tu sudah pasti! hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. alahai comeynye princess...geram aunty azie tgk
    dah besar dah...pinjam spec leh tk princess hihi

    ReplyDelete
  2. Rara,

    Bila nak BOY pulak? Hehehehe!

    Comel princess ni. Geram je tgk. Petite je. Kecik comel!

    ReplyDelete
  3. Gelagat si kecil mmg selalu mencuit hati...mmg rugi kalau papa dia ketinggalan.

    ReplyDelete
  4. Makan ubat cacing?.... kalau okje takut....takut nanti keluar....Keluar tak cacing tu? Huhu...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com