18 December 2013

Princess : Akhirnya ada jugak binatang dia takut

lama x borak pasal princess kan.
kat opis aku ni,opis mate aku ada 3 org yg hantar anak sama dgn taska princess,
sorg tu sama masuk skali ngan princess,
tapi anak dia bagus,tak nangis pun.
myb sbb dh biasa duk taska kot.
tapi yg opismate aku lagik sorg ni.
sket sket cakap.

" anak ko nangis je lagik eh?  "

pas tu aku jawap.aah kenapa???

hahaha ganaz kan.aku pon dh mls nk jawap.
aku pon xtau bila anak aku nk stop nangis.
hopefully minggu depan dh ok lah.Amin.

oh cite pasal binatang yg princess takut ni.
aku pun pening sebenarnya sbb princess ni sume binatang dia suka.
kalau cat tu jangan ckp lah kan.mmg suka sgt.
so bila kita nk takut takut kan dia susah lah.
dh sume nya xtakut.

tapi last last mashu yg dapat detect.
rupanya dia takut lipas.
hahaha.

aku xpasti kenapa dia takut.
tapi mmg takut sgt kalau nampak lipas.
sampai nangis nangis menjerit jerit.
hahaha kesian~

so skrg ni bila nk bg dia xpegi tempat tempat yg bahaya
kat dalam rumah.kami mesti jerittt " eeeeeeeeiiii cockroach "
 hahaha,nt dia jerit n lari kan tempat lain.
hahaha.kesian anak ibuu.

tu je jalannya nk bg dia takut.kalau x sume benda nk punggah,
paling suka almari nenek.tu mmg fav sgt lah tu.
aku ingat,nanti aku nk beli lipas palsu tu.letak kat almari.
baru dia takut sikit.
kat DIY shop ada kot eh.
nanti nk cr lah.hahaha.


ntah hape hape ayat aku dlm entry ni kan.sabo jelah eh!


18 comments:

Amanda Suria said...

Ada potential kawan baik ngan kakak Dania...dia pun takut lipas..kalu boleh nak panjat atuk sebab ternampak lipas..

MizzTina said...

hahaha..finally, princess tkt lipas..

amal salleh said...

dia borak ngn cat ke tu hehe

jom join
http://cheqmoomoo.blogspot.com/2013/12/hadiah-dari-thaqif-giveaway.html

Liyana said...

yeay! princess blh geng dgn auntie hahah

Mila Ahmad said...

princess suka kucing ea, penyayang kuat nie kat binatang.

::EIDA:: said...

tak takut cat? bagus ni. meh dtg main ngan mushang.. hehhehehe

Cik Cammy Lia said...

tingat plak kwn sy pon jenis takut lipas..sbb nye lipas boleh terbang..lucu je..cacing ke katak ke dia x geli plak...adoii..pelik2 je ahaks.

mama ila said...

ooo..princess takut lipas yer..hihihi =)

DYatie said...

hahahha. woi. ko jangan kejam sangat boleh? kang ngigau tang tu pulak si incess ha. hahahaha.

eh org gitu ko abaikan je ra. bukan dia yg kt tempat kita.

Ecah Ecot said...

sama la kite takut lipas...huhuhu..dia takut tgok lipas tu merayap laju sgt kot

:: Mrs.Eady :: said...

comel la princess nie!

mychessypie said...

hahahahaha comel nyeee.. mak ngn anak sama2 comel.. princess takut mak lagi sakat... siap nk beli lipas palsu lg tu..hahahaha

Nurzakiah Hanum said...

comel

faraherda.razalan said...

Princess ni sama dgn Aydin. Tkot cockroach. Sbb tu sy beli cockroach FM n letak kat fridge. Klu tak dibuat mcm tu, dia asik bukak katup peti ais. Bila ada cockroach tu, aman peti ais tu tau. Hahahahah!

Azlina bt. Azis said...

mak budak pon takut, inikan budak kicik hehe

www.azlinaazis.blogspot.com

Zee Suhaini said...

berani la tu tak takut kucing..hebak la princess..
anak zee yang jantan tu pon takut kucing..lipas lagi la meloncat..hahaha

dalila said...

hahaha..same la ngan danish..takut lipas..cat suke tp bile dtg dekat, takut..haha
xpe rara..sabar je ngan mulut org..dulu pun ms antar danish ade gak die nangis..lama jgk..mkn bulan..ada sorg offismate hubby yg antar anak kt ctu jgk dok ngata camtu..last2 anak die plak yang nangis hari2 smpi skang..

TelingaBulat said...

kang tkot letak lipas palsu princess xtakot mak nye yg bukak yg takot..acaner?hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...