Image and video hosting by TinyPic

18 December 2013

Princess : Akhirnya ada jugak binatang dia takut

lama x borak pasal princess kan.
kat opis aku ni,opis mate aku ada 3 org yg hantar anak sama dgn taska princess,
sorg tu sama masuk skali ngan princess,
tapi anak dia bagus,tak nangis pun.
myb sbb dh biasa duk taska kot.
tapi yg opismate aku lagik sorg ni.
sket sket cakap.

" anak ko nangis je lagik eh?  "

pas tu aku jawap.aah kenapa???

hahaha ganaz kan.aku pon dh mls nk jawap.
aku pon xtau bila anak aku nk stop nangis.
hopefully minggu depan dh ok lah.Amin.

oh cite pasal binatang yg princess takut ni.
aku pun pening sebenarnya sbb princess ni sume binatang dia suka.
kalau cat tu jangan ckp lah kan.mmg suka sgt.
so bila kita nk takut takut kan dia susah lah.
dh sume nya xtakut.

tapi last last mashu yg dapat detect.
rupanya dia takut lipas.
hahaha.

aku xpasti kenapa dia takut.
tapi mmg takut sgt kalau nampak lipas.
sampai nangis nangis menjerit jerit.
hahaha kesian~

so skrg ni bila nk bg dia xpegi tempat tempat yg bahaya
kat dalam rumah.kami mesti jerittt " eeeeeeeeiiii cockroach "
 hahaha,nt dia jerit n lari kan tempat lain.
hahaha.kesian anak ibuu.

tu je jalannya nk bg dia takut.kalau x sume benda nk punggah,
paling suka almari nenek.tu mmg fav sgt lah tu.
aku ingat,nanti aku nk beli lipas palsu tu.letak kat almari.
baru dia takut sikit.
kat DIY shop ada kot eh.
nanti nk cr lah.hahaha.


ntah hape hape ayat aku dlm entry ni kan.sabo jelah eh!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. Ada potential kawan baik ngan kakak Dania...dia pun takut lipas..kalu boleh nak panjat atuk sebab ternampak lipas..

    ReplyDelete
  2. hahaha..finally, princess tkt lipas..

    ReplyDelete
  3. dia borak ngn cat ke tu hehe

    jom join
    http://cheqmoomoo.blogspot.com/2013/12/hadiah-dari-thaqif-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. yeay! princess blh geng dgn auntie hahah

    ReplyDelete
  5. princess suka kucing ea, penyayang kuat nie kat binatang.

    ReplyDelete
  6. tak takut cat? bagus ni. meh dtg main ngan mushang.. hehhehehe

    ReplyDelete
  7. tingat plak kwn sy pon jenis takut lipas..sbb nye lipas boleh terbang..lucu je..cacing ke katak ke dia x geli plak...adoii..pelik2 je ahaks.

    ReplyDelete
  8. ooo..princess takut lipas yer..hihihi =)

    ReplyDelete
  9. hahahha. woi. ko jangan kejam sangat boleh? kang ngigau tang tu pulak si incess ha. hahahaha.

    eh org gitu ko abaikan je ra. bukan dia yg kt tempat kita.

    ReplyDelete
  10. sama la kite takut lipas...huhuhu..dia takut tgok lipas tu merayap laju sgt kot

    ReplyDelete
  11. hahahahaha comel nyeee.. mak ngn anak sama2 comel.. princess takut mak lagi sakat... siap nk beli lipas palsu lg tu..hahahaha

    ReplyDelete
  12. Princess ni sama dgn Aydin. Tkot cockroach. Sbb tu sy beli cockroach FM n letak kat fridge. Klu tak dibuat mcm tu, dia asik bukak katup peti ais. Bila ada cockroach tu, aman peti ais tu tau. Hahahahah!

    ReplyDelete
  13. mak budak pon takut, inikan budak kicik hehe

    www.azlinaazis.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. berani la tu tak takut kucing..hebak la princess..
    anak zee yang jantan tu pon takut kucing..lipas lagi la meloncat..hahaha

    ReplyDelete
  15. hahaha..same la ngan danish..takut lipas..cat suke tp bile dtg dekat, takut..haha
    xpe rara..sabar je ngan mulut org..dulu pun ms antar danish ade gak die nangis..lama jgk..mkn bulan..ada sorg offismate hubby yg antar anak kt ctu jgk dok ngata camtu..last2 anak die plak yang nangis hari2 smpi skang..

    ReplyDelete
  16. kang tkot letak lipas palsu princess xtakot mak nye yg bukak yg takot..acaner?hahaha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com