Image and video hosting by TinyPic

19 December 2013

Random Khamis

hai,kita cite cite random jelah eh.
aku pon xtau nk mula dr mana,
mlm td princess tido x lena,
asek merengek rengek je,
sampai lah ke subuh.
aku pun sampai nk mengamuk rasa,
seyes.rasa mcm nk nangis,tak tau lah
bila semua ni nk berakhir.
sedih tgk anak mcm tu.menangis,merengek,
xnk aku jauh.mengigau.hmmmmm~

aku skrg pun g keje dh xsempat nk melawa lebih lebih,
nk pakai shawl,lagik lah jgn harap.dh mcm xcukup masa sgt dh,
aku kua awal skrg,sblm kul 7am aku dh kena gerak dh,
aku xnk jem,kalau jem payah nanti anak aku kalau dia sedar.
mst nk duk atas riba,cukup lah waktu balik je meriba,
masa pergi keje,bia lah dia tido elok elok.

pg ni aku makeup kat opis je,
xsempat dh td,bila laki aku call td,aku mcm nk nangis,
tp aku tahan,sabar,Allah sedang menguji aku.
takkan aku nk meraung raung suh laki aku balik keje
kat KL sekarang jugak kan.
xmungkin.
kena jugak berfikir logik.
xpe lah.aku berdoa je yg terbaik.
korg doakan aku ye.

hmm korg breakfast apa harini?
aku mkn roti bakar dgn jem stoberi je.
pas tu bancuh Old Town White Coffee.
dulu Old Town ni fav aku.tapi skrg ni lepas minum
mst sakit kepala.aku pun xtau kenapa.
tapi tetap minum jugak.
wakakaka.

ok lah korg.nk BW jap.bye~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Farah pun sama.. mmg tak sempat nak bersiap kat rumah.. selalunya farah mmg akan make up kat ofis jer..hehehe

    ReplyDelete
  2. itu la pengorbanan seorg ibu rupenyee ;) semoga princess cpt2 sihat..xmau merengek2 sian mama

    ReplyDelete
  3. sabar key rara....jgn mudah rase sedey....ape2 pun kuat untuk anak okey....in sha Allah nanti semua kembali normal....

    senyum sikit adik akak... ;-) ....haaa kan comel tuh?

    ReplyDelete
  4. dugaan dtg & pergi. ade hikmah di sebaliknye.. in shaa allah..

    ReplyDelete
  5. hmmm kesian ko kan ...
    tak pe la ... nape ngan prncess .. saomething jd kat daycare ke

    ReplyDelete
  6. Dah ada anak memang cmtu, Rara.... Mekap mmg dh xsmpt pny... Pakai bdak ala kadar je... Huhu

    Ang kalau nk nangis tu, nanges jeeee... Insya Allah, lepas tu mesti legaaaa...

    www.blog-wafee.blogspot.com

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com