23 December 2013

Rasta TTDI


aku xpernah pegi Rasta ni.kalau tgk peniaga online mmg selalu lah
update yg dorg ada kat rasta kan.artis artis pun meniaga kat sini.
so last week sis in law aku ajak g Rasta.so aku pun JOMMMM aje.
sbb xpenah g,nk jugak tgk macam mana keadaannya,
mana tau leh jumpa retisss ke.hehehe

so dlm kul 11am kami gerak.kalau dr ampang nk ke Rasta dekat je,
tak jauh pun.cuma kalau jem jelah yg buat lama tu.

sampai sampai je nasib parking ada lg.
parking kena bayar 2 hengget hokey!
adik ipar aku kata dulu free jewp! 
hahaha sume benda kena byr skrg ni woiii!


masa kami sampai tu.dorg byk yg x bukak lg kedai.baru nk setup.
so kami makan dulu.aku kenyang lg masa ni.sbb mkn roti.
so bg anak dara aku tu mkn dulu.kang kalo dia dh start crancky sbb lapar,
bahaya! baik bg mkn siap siap.


aku beli nasi ayam kat princess, rm6 hokeey!
tapi nasib lah sedap.princess makan banyak.


with mummy!



ko ingat dia nk ke duduk dlm ni? xde nya.kejap je.tu pun dh nk keluar sbb nampak cat.
dia sibuk nk kejar cat.aku nk tgk baju baju pun xboleh.kena kejar dia je.haha

tempat ni xde lah besar sgt.kecik je.tapi best.happening~
aku suka lah jugak.tapi panassss~


aku tertarik betul dgn card ni.mcm mcm card ada.dia jenis pop out,
nak tempah utk kawen boleh.buffday boleh.mcm mcm boleh.
tapi ko amik 1000 keping rm5 jatuh sekeping.
kalau ada bajet lebih boleh lah.kalau aku mmg x lah kot.
sbb sayang,nt org buang buang je.kan kan.



ni part yang paling anak dara aku suka.
bahagian kucing,dia boleh duduk kat sini nk dekat sejam sbb nk tgk kucing je,
tapi tu lah.sbb habuk habuk debu kucing ni.selsema dia dtg balik.
adehhhh~ sebijik mcm papa dia.tapi princess terlalu suka cat.
aku nk tgk baju pun dia pergi berlari kat cat ni.

kucing ni adalah kucing yang org tak nak,
so org bg kat mamat ni,then sape sape yg nk adopt kucing.
leh lah amik kat dia.korg kena lah bg duet sikit kan.
kalau kucing kacuk tu mmg cepat sgt lah org dtg amik,
tapi masa aku g ni.kucing ni kucing kampung je,
xde yg lawa pun.


total damage kat sini just rm40 je.hikhik.
sbb aku beli glasses rm20,then beli tdung satin rm20.
nk sopim baju xsempat,sbb anak dara lari lari sana sini.
so aku lebih prefer pergi kenanga.hahaha

ok lah.bai!


16 comments:

Ecah Ecot said...

anak dara x pandai shopping baju lagi...dah pandai nanti puas pulak tunggu die memilih...hehe

Chekgu Azrine said...

Bolehla try pegi nti..sllu dgr rasta..tp xpnh gi

DYatie said...

pencinta cat betul la princess niH! lama dah tak pergi kenanga. bila tah nak pergi jalan2 sana. huhuhu.

msredcheesecake said...

besar ke rasta ni?

dalila said...

dah lama nak pegi
xtercapai lagi hajat..
slalu tgk kat ig je
sedih :(

~MommyAqilMedina~ said...

hahaa..teringin nak pergi Rasta ni sebab kalau petang ramai giler artis ada..hehee..tapi tak berkesempatan lagi..hihihi

Khai♥Rin : anies said...

Penah dgr tp x penah pegi lg

Nurzakiah Hanum said...

bestkan cat

Umie Artoqiemie said...

rasta tempat retissss

faraherda.razalan said...

Rara, sy pun tak nah ke sini. Setakat lalu je, byk kali jugaklah....makan2 situ agak mhl gak eh? Klu mcm tu, baik sy mkn kat Sambal Hijau dulu then lyn mata kat Rasta. Berbaloilah kot?

ZazaMyMoon said...

aku selalu lepak sini ngan laki aku malam2 je Rara sebab teman dia tengok bola.. siang2 aku tak pernah pergi lagi bersopim kat situ.. nnt aku nak ajak laki aku pulak teman aku siang2 dtg sini.. hahaha

TelingaBulat said...

bgus princess xtkot kucing..ske kucing..kekadang jmpe budak yg takot benar ngn kucing..mcm nampak biawak lak hehe

Cinta Cinta said...

selalu dengar jugak rasta ni.. lelagi dengar artis2 ni selalu tgk drama screen besar kat rasa ni..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

alolo comeynya princess..geram btl tengok dia.. =D

maszmadi said...

ooo suka kucing yerk.. bebaik, nanti dia gigit karang, baru tau.. hehe

hainom OKje said...

Yang kat atas tadi tu gambar sapa Rara...confuse mak hehe... Tak pernah pun pergi Rasta.....happening yeh?
Si kenit tu mmg sukalah dpt tengok kucen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...