Image and video hosting by TinyPic

24 December 2013

Review FILEM USTAZ MU TUNGGU AKU DATANG


haritu laki aku lah gedik.nk tgk cite ni.hahaha.
aku pun gedik jugak.lg gedik sbb aku nk ajak dia tgk wayang.
tapi dan dan princess demam masa tu.last last laki aku suh beli je kat astro.
hahaha over kan.laki aku kata jimat.xyah tgk wayang,
tapi kat astro rm15 hengget jugak taw.tapi boleh ulang sampai 40kali.

BINTANG : 3 bintang

bg aku,cite ni slow.lawak tu ada lah jugak.tapi lawak mcm hambar.
si syiro ni mcm xreti sgt nk cover muka.nampak sgt mcm pestime berlakon.
hehehe.

tapi laki aku kata banyak mesej mesej yang bagus ada dia sampai kan.
yelah~ mesej mesej dakwah tu ada,tapi lawak n jalan cerita mcm slow.
but ok lah ok lah~

korg try lah tgk sendiri.mana tau bg korg best ke! hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. memang slow pun ra.. lawak pun cam xjadi je..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. xsempat tengok lg..
    kalau 3* je..
    ermmm..nanti2 je la tgk..
    hihi

    ReplyDelete
  3. eh yeke slow..kawan saya y dah tengok cakap best..kelakar..haihh..baru je plan nak langgan kat astro..

    ReplyDelete
  4. Iza pun tgok kat astro first jugak..dan setuju dgn pendapat rara tu..nasibbb tak tgok kat cinema..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com