24 December 2013

Review FILEM USTAZ MU TUNGGU AKU DATANG


haritu laki aku lah gedik.nk tgk cite ni.hahaha.
aku pun gedik jugak.lg gedik sbb aku nk ajak dia tgk wayang.
tapi dan dan princess demam masa tu.last last laki aku suh beli je kat astro.
hahaha over kan.laki aku kata jimat.xyah tgk wayang,
tapi kat astro rm15 hengget jugak taw.tapi boleh ulang sampai 40kali.

BINTANG : 3 bintang

bg aku,cite ni slow.lawak tu ada lah jugak.tapi lawak mcm hambar.
si syiro ni mcm xreti sgt nk cover muka.nampak sgt mcm pestime berlakon.
hehehe.

tapi laki aku kata banyak mesej mesej yang bagus ada dia sampai kan.
yelah~ mesej mesej dakwah tu ada,tapi lawak n jalan cerita mcm slow.
but ok lah ok lah~

korg try lah tgk sendiri.mana tau bg korg best ke! hehehe

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

x sempat nak tgk lagi

Norhasniza Khalid said...

hihihi.. best ke citer ni...

Siti Nursyamimi said...

memang slow pun ra.. lawak pun cam xjadi je..huhuhu..

dalila said...

xsempat tengok lg..
kalau 3* je..
ermmm..nanti2 je la tgk..
hihi

Mar Mansor said...

eh yeke slow..kawan saya y dah tengok cakap best..kelakar..haihh..baru je plan nak langgan kat astro..

Nurul Izayani said...

Iza pun tgok kat astro first jugak..dan setuju dgn pendapat rara tu..nasibbb tak tgok kat cinema..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...