04 December 2013

Rumah Terbalik SABAH

Sekarang baru nk update.ko mampu?!
demi mengubati kesedihan aku.marilah layan je pic aku ni.

aku dh mula semsema masa ni.hidung dh mcm badut!




nenek!


rumah terbalik ni kalau dr KK dlm sejam setengah lah.
jalan kat sana mmg x jem.so xyah risau.perjalanan agak jauh jugak lah.
tapi kalau g ramai ramai x bosan sbb leh borak borak.
nt tgk tgk dh sampai dh.hehehe.

masuk rm10 je sorg.baby x payah byr.kalo kena byr gak melampau kan.
aku x amik banyak sgt pic.pic sume sama je.dlm rumah tu xleh amik pic.
kalau kita amik curi curi,dye akan rampas and delete pic.hahaha
hover kan! hehehe.

Epic nya cite ni bila rumah ni jd terbalik disbbkan sorg budak ni.
anak kepada pasangan ni,anak dia nakal gila sampai rumah jd terbalik.
hahaha.dasyat ko!

kalo korg nk masuk kan.korg kena ketuk pintu.bg salam,
nt ada org bukak dr dalam.hehehe.

masuk rumah ni korg akan rasa pening pening sket.
aku pon xtau knp.sbb sume terbalik kot.hehe.
tapi mmg pening.seyes!

paling pening skali budak bawah ni lah.hahaha.

ok lah.bai~ tu je nk update!

entry kepam peram masyam!





xsuka seluar ni sbb peha mcm ayam! hahaha.

papa mengong.hahaha.konon berdiri atas bowl tu.

sekian~

18 comments:

CikPuanHaLia said...

Alaa..rugi tak singgah ari tu. Ada yg buat review kata tak berbaloi..tu pasal tak masuk. Klu tak boleh gak amik gambar ala2 kelawar gitu.. hehe

Tia Fatihah said...

dah dekat dengan tempat saya tinggal and study ni kak. hehe.

Love Razila said...

Lah..saya tengok pon saya pening. HUHUHU

Puan Gojes said...

hehe. gambar papa, PG like. memang terbaik! ahaha

Allene said...

dlu masa g kk tak tahu pun ada rumah terbalik ni.. uhuhuh nak g lagi la.. teringin gak tgk.

Nurzakiah Hanum said...

seronok kan

Suria Lekatlekitgurl said...

akak Insya Allah bulan depan nak ke sabah. blh la pergi jugak.. Kalau takde aral melintang pukang nak ke sana la..

Chekgu Azrine said...

Gmbo yg hubs rara tu mcm real sgt..
Bestkan at least dpt tgok tmpt org..

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasa best ja nak p..

msti rasa png..kui2

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg bunga tu foam kak.

TelingaBulat said...

best nyee dkt sane semua nye terbalik..mcm mane mkn pn terbalik er hehe

Hana Soffelia said...

tu belum masuk ra, tgk gambar sekeping dua tu pun buat aku pening. kahkah

ctmah said...

wow!papa macam comel jek..haha

eima said...

aku tgk pun pening cam ne ???

Liyana said...

eh tengok gambar ni pun pening jgk.. camne la klu tgk life ek? hee

princess comelnye! suka tgk rambut dia ropol2 tu! cute miutt! :)

ct kektus said...

teringinnya nak pegi. macam best je. hihiii

Amanda Suria said...

Akak x pnh sampai lg...harus masuk dlm wishlist ni....

CAHAYA MATA said...

pincess styelo gila..!!
geram tgk dia sengih mcm tu...picit pipi baru tahu...!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...