Image and video hosting by TinyPic

20 December 2013

Seronok tidur berpelukan




harini mood manyak baik.
malam td princess tido lena.
seronok tgk dia tido.dh seminggu dia
tido xlena.tp tido nk peluk aku.takut sgt tu
aku lari tinggalkan dia.dia peluk tengkuk aku
kuat kuat.hhhaha.kelakar gila.
aku pun layan kan je.asalkan
dia nk tido.


so harini aku punya mood manyak baik.
smlm tido sempat mimpi papa princess.
tu yg best tu.tp mimpi plak mimpi gaduh ngan
papa.ntah kenapa mimpi gaduh.
hahahaha.dlm mimpi pun nk gaduh.

ni pic semalam.tido kt aku.aku tgh
drive.nak buat cane.dia xnk duk kt sebelah.
aku malas nk marah.kesian dia.
xsanggup nk tgk dia nangis.

eh ok lah.nk terberak lak.bye.

17 comments:

Kakzakie said...

Sayu hati pulak kakak bila kata peluk sampai tertidur sebab kakak rasa princess tak mahu kena tinggal macam kena hantar taska waktu siang...

TelingaBulat said...

alalala manje ni..nk melekat aje kt mak die..

Rizziela said...

Budak2 kalau cukup tidur..mood baik..kita pun senang hati kan

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiii manja ni :)

ily♥ said...

hihi..anak yg sulung selalu tidur mcm ni kat abi die..since ily preggy kan adik dulu, abg jd manje dgn abi..semua nak abi je..sudahnye, klu ngantuk ms abi tgh drive, nak tidur dkt abi jugak..berpeluk mcm princess dgn rara ni..

ZazaMyMoon said...

biar princess nak manja puas2 Rara.. kita ni dah lah bekerja kannn.. rasa tak puas ada ngan anak dalam masa seharii huhu.. apa2 pun princess be a gud girl ok :))

Nursaila Norman said...

rara mengong..xtahan ayat last tu..hehehehehe!

Mommy_Cha said...

ra...
anak kalo tido gini aku rase nk gomol jek.

Sya Mimie said...

mcm2 peel imansophea ye sekarang.. takut sngt ibu nak tinggal dia ye.. erm.. sabar ye kak.. ank nak membesar..

Cho Zila said...

ala cinannyer dia ,, janji nak tidur lenakan..
akak duluupn der bawak anak naik kete gitu sebab tak larat dengar dia melalak...

ros_reeza said...

alahai..siannya princess kan..

Camera.co.id toko kamera murah di indonesia said...

Nak nya lucu sangat, imut imut sambil tidur

mama aryan said...

seronok tido peluk anak,walapon kejang urat tgn dibuatnya..hehe

Queen Teratai said...

suka gak kalau anak tido gini kat badan Queen.. rasa damai jer..

nurulhuda said...

same ler, anak kite pn suka tido macam tue =D

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alolo..comeinya princess tido.. manja btl dia ngn mommy dia nie.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...