22 December 2013

Siap Katil dalam Wayang

Kalau nk buat mcm ni kat Malaysia kena mintak kad nikah dulu.
Kalau xde xleh masuk.
Bebudak mesian ni bukan leh harap.
Silap silap beromen kang.
Hahahaha.

15 comments:

sYiRa LoKMaN said...

salam..selamat pagi..senyum senyum dataang sini :)
aipp aipp ! msia jgn buatt,,bahayaa

miera maira said...

an kalau buat kat Malaysia ni cuma orang dah kahwin je boleh rasa katil king yang belum kahwin katil single

ZazaMyMoon said...

hahaahhaha tak bleh bla ayat kau 'beromen' tapi betul gak.. karang sesuka hati nak beromen dlm tu.. org lain sedap2 tgk wayang dia 'buat kerja' kat dlm tu hahaha

Puan Gojes said...

wow! ini baru la. ahaha

mama_ka0ri said...

mmg best kalau wayang mcm ni..bawak anak2 pon takpe..haha..

tapi macam rara cakap..kena ada surat nikah baru boleh masuk..kang ade buat keje lain plak lam tu..haha..

CikNaa said...

hahaha.. acaner klu tertido siap dengkur2? adoii..

Intan Zulhilmi said...

Hik hik...betul tu kna mintak kad nikah...tp mcm best je ni!!

Mila Ahmad said...

baik xpayah kak macam tu hahaha....

ct shah said...

tak hagak2..hover kau!!

dalila said...

hahaha..
best jgk kalau kt mesia ade cmni
(-.-)v

Chekgu Azrine said...

Klu cenggini mmg syiok la..tiap2 hri tvok wayang smbil buat wayang..eh..salah..sambil bt taik mata..kehkeh

Amanda Suria said...

Ni menggalakkan persundalan di sisi masyarakat bak kata p ramlee...x yh la wat kat mesia...

shaFazie said...

hahaha..penuhlah panggung wayang lepas ini...:)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Adoi mcm2 cara depa nak tarik org p tgk wayang kan.. kalau kat Msia buat cmni mmg tak sesuai sgt la.nnti bukan depa tgk wayang tp depa yang dok buat wayang..hehehe

hainom OKje said...

Hehe...betui..pantang bagi chance mesti beromen lebih lagi tempat gelap gitu! Kat mana ni Rara?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...