Image and video hosting by TinyPic

22 December 2013

Siap Katil dalam Wayang

Kalau nk buat mcm ni kat Malaysia kena mintak kad nikah dulu.
Kalau xde xleh masuk.
Bebudak mesian ni bukan leh harap.
Silap silap beromen kang.
Hahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. salam..selamat pagi..senyum senyum dataang sini :)
    aipp aipp ! msia jgn buatt,,bahayaa

    ReplyDelete
  2. an kalau buat kat Malaysia ni cuma orang dah kahwin je boleh rasa katil king yang belum kahwin katil single

    ReplyDelete
  3. hahaahhaha tak bleh bla ayat kau 'beromen' tapi betul gak.. karang sesuka hati nak beromen dlm tu.. org lain sedap2 tgk wayang dia 'buat kerja' kat dlm tu hahaha

    ReplyDelete
  4. mmg best kalau wayang mcm ni..bawak anak2 pon takpe..haha..

    tapi macam rara cakap..kena ada surat nikah baru boleh masuk..kang ade buat keje lain plak lam tu..haha..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. acaner klu tertido siap dengkur2? adoii..

    ReplyDelete
  6. Hik hik...betul tu kna mintak kad nikah...tp mcm best je ni!!

    ReplyDelete
  7. baik xpayah kak macam tu hahaha....

    ReplyDelete
  8. hahaha..
    best jgk kalau kt mesia ade cmni
    (-.-)v

    ReplyDelete
  9. Klu cenggini mmg syiok la..tiap2 hri tvok wayang smbil buat wayang..eh..salah..sambil bt taik mata..kehkeh

    ReplyDelete
  10. Ni menggalakkan persundalan di sisi masyarakat bak kata p ramlee...x yh la wat kat mesia...

    ReplyDelete
  11. hahaha..penuhlah panggung wayang lepas ini...:)

    ReplyDelete
  12. Adoi mcm2 cara depa nak tarik org p tgk wayang kan.. kalau kat Msia buat cmni mmg tak sesuai sgt la.nnti bukan depa tgk wayang tp depa yang dok buat wayang..hehehe

    ReplyDelete
  13. Hehe...betui..pantang bagi chance mesti beromen lebih lagi tempat gelap gitu! Kat mana ni Rara?...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com