05 December 2013

Sihat dan Cantik dengan Shaklee : Testimoni Set Slimming Shaklee

Mesti ramai dah pernah dengar dan mencuba sendiri supplement Shaklee kan? 
Bagi pengguna setia Shaklee yang ditunggu tunggu tiaptiap bulan mestilah 
promo Buy 6 Free 1 shaklee
Untuk Disember 2013 shaklee buat promosi untuk Omega Guard




Siapa perlukan omega guard ???

Lelaki/Wanita
Warga Emas
Ibu Hamil
Ibu Menyusukan Bayi
Kanak-kanak 1tahun keatas

Apa khasiat Omega Guard ???

Mengawal kolestrol
Mengurangkan risiko sakit jantung dan strok
Membina kecerdasan otak
Membantu perkembangan otak janin
Memelihara fungsi sendi
Mengawal stress
Mencegah obesiti
Untuk kana-kanak yang ada lelah(athma), mudah selsema,batuk,demam dan eczema

Cegah lebih baik dari merawat,
jika anda mempunyai bajet untuk supplement bolehlah mencuba supplement Shaklee,
dengan persekitaran dan cara pemakanan kita sekarang sekurang-kurangnya 
supplement dapat membantu kita memelihara tubuh badan supaya 
tidak mudah mendapat penyakit kornik apabila umur makin meningkat.

Selain itu terdapat banyak set hot selling Shaklee antaranya :

Set Slimming
Set Kesuburan
Set Kehamilan
Set Penyusuan
Set Kecantikan
Set untuk masalah sembelit dan buasir
Dan bermacam-macam lagi~

REVIEW Set Slimming shaklee yg aku dh consume lebih kurang 3 botol.
dulu lepas bersalin dan pantang,aku mmg consume Shaklee.
masa tu best gila sbb berat x naik statik je. tapi masa tu aku ngong sket.
dah ok mkn aku g stop.hehehe.bijak kan.masa tu berat badan mula naik.
ahhhh xbest~ ramai kawan kawan suggest jugak product lain.
tapi mahal.sampai rm70 sekotak.kena mkn dlm 3 kotak sebulan.
gila! bankrupt lah aku kan.then now aku amik balik set slimming.
aku mkn Lecithin dan Herb lax sahaja.bagi aku 2 tu dh cukup.
1 pecah lemak,1 detox.aku mmg ada masalah membuang.
tapi skrg mmg xde masalah.pepagi is WAJIB ke toilet.hehehe.
lepas buang sume isi perut.kali 2 dua akan keluar lendir pulak.
fuhhh~ mmg best. now aku rasa mcm dh inch loss sket lah.
tapi x timbang lg.sbb mcm cuak lak.hehe.
nanti kalau dh timbang,aku update lagik k.

so mcm mana cara nk dapat kan Shaklee?
me hubungi Syida 018-3937054 

korg boleh dapat konsultansi percuma. no charge! hehe
best kan! so cepat cepat contact syida dan LIKE page Vitamin2u oke! 
bye korg~

Shaklee ID : 1065139
FB : Syida Kamarudin
FB Page : Vitamin2u
Telefon (sms/whatsapp) : 018-3937054

oh ya! kalau korg xnk pos,korg boleh COD jugak.

WANGSA MAJU
UKAY PERDANA
BATU CAVES
RAWANG
TAMAN MELAWATI

mari cantik dan sihat sama sama!

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bru dok ingt akk dh jadi ahli ke..hihi

yUmiE AzuRa said...

aku ingatkn ko yg jual ra.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...