30 December 2013

Suami ku dan Nelydia Senrose



minggu jumpa retis.
last two week jumpa Neldia kat KLCC.
last week jumpa Eira syazira kat Rasta.
jumpa rita rudaini.lawa sgt kulit dia.
Natasha Hudson pon lawa.kening berserabut pon lawa.
haihhhh pitammmmm~ hahaha

6 comments:

Nurul Aziz said...

semalam jumpa tokey raja lawak. haha! nakk jugakk. kikiki.

ZazaMyMoon said...

Rara ko pun artis jg kann.. :)

Chekgu Azrine said...

Kerlasss!!

Mar Mansor said...

retis..sponsor banyak..kompem cantek..

msredcheesecake said...

best jugak jumpa retis ni...aura diorg lain kan

Suria Lekatlekitgurl said...

kalau laki akak ni jgn harap dia nk bergambar dengan mana2 retis.. selalu kalau akak bgtau dia.. tu bukan retis sipolan2 tu ker.. jawapan dia paling standard.. pergi mampus la. bukan dia doa artis tu mampus maksudnya ada ku kesah. hahahaha... tp dok KL ni dah tak excited sgt dah jumpa artis berbanding masa zaman rumaja dulu.. pantang retis dtg buat roadshow mengedik isi filem dalam camera tu tunggu awal sejam depan stage.. lepas tu mengedik la nak bergambar dengan retis.. gambar yg akak paling best akak dengan retis masa tu ting 3 kalau tak silap bergambar dengan Bob ku2.. alahai.. nampak macam akak cicak yg melekat kat dinding jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...