Image and video hosting by TinyPic

02 December 2013

Tempahan Bantal Felt diBUKA!

wakakakakaka.tajuk entry nk bajet howttt jeewwppp~
wakakaka.wehh korg.tapi aku mmg say sorry lah.
aku mmg xupdate pon.sbb x sempat.lagik pon sbb xmood sgt.
haih ntah lah.sbb period kot.pas tu risaukan anak pon sama.
aku mmg xlalu nk bukak blog.aku rindu blog korg.esok keje aku dh siap,
aku janji aku BW puas puas k.thanks sbb korg sudo dtg jugak sini.
hmmmm sedihnyaaa~~~

aku jugak dh amik balik tempahan bantal felt.
dulu b4 preggy aku aku tempahan buat felt.
mcm mcm lah.sape friend aku dh lama mst tau.
pas preggy laki aku x bg menjahit.
sbb aku x bg dia memancing.hahaha.
so kena adil lah.sama sama x boleh buat hobby masing masing.
pas tu ada kwn aku tanya,nk buat bantal sbb nk buat family
photoshoot.wahhh sonok lah aku kan.
b4 ni nk buat rasa payah sbb princess baby lg.
now dh ok sket kot.
leh curik curik masa menjahit.
wish me luck.
kalo korg nk tempah pon boleh.
nt dh siap yg ni aku buat korg punya pulak k!

ok ya!
lupa nk bg tau.semalam aku mimpi Lee Min Ho!
wakakaka,jangan marah.k bai~



contoh bantal!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. cntik... nnt nak tempah gak la..

    ReplyDelete
  2. comel!.. penah jugak nak cuba2 jahit felt ni. tp terbantut. haha

    ReplyDelete
  3. weii cantik lah... nampak sangat teliti jahitan kau.. nanti aku nak tempah.. nnt ko bagi lah detail mcm mana nak tempah eh.. nak kena isi borang online ke?? isi borang n submit kat kau ke.. atau email je ke.. hehehhe

    ReplyDelete
  4. wahhh cantiknya..
    kreatifnya..
    nk tgk contoh2 bantal yg nk ditempah bleh ke..hehe

    ReplyDelete
  5. Terrornya rara buat..
    Nanti nk tmphla

    ReplyDelete
  6. cantik n comel.. nak buat utk anak3 lah.. he3

    ReplyDelete
  7. pandai menjahit upanya mommy princess ni....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com