Image and video hosting by TinyPic

14 January 2014

Cara Kelahiran Secara C-zer



Subhanallah,
mcm ni lah gayanya masa aku bersalin kan Princess dulu.
dirobek robek perut ku.di sentap sentap.di jahit jahit,
demi mengeluarkan Insan tersayang~
semoga kamu membesar
dgn sihat.

Puteri Imann Sophea~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. Ya Allah.. ngeri bila tgk.. hrap2 la kita xkena cmni 1 hari nti..jika diizinkn..

    ReplyDelete
  2. Macam tulah gamaknyer qaleef kuar dulu... haaiihh....

    ReplyDelete
  3. saya prnh trtngk video c-sec ni kat fb. Ngeri habis. Doc potong kulit kita cm kain ja.

    ReplyDelete
  4. Uhukk...
    Tapi trs hilang sakit bila tgok ankkan sis

    ReplyDelete
  5. rara..sm laa kita..
    danish pun czer dulu..dh 2thn tp smpi skang xurut lg..takut btl nk urut..rara dh urut ke?
    ntah mn la kedudukan rahim..ms jahit tu ntah cmana la doktor 'susun' balik..ngeri plak rasa..

    ReplyDelete
  6. Husna masa lahirkan irfan pun mcmni gak.. :)

    ReplyDelete
  7. Allahuakbar..saya bersalin normal..& kalau boleh nak elak czer akan datang..

    ReplyDelete
  8. Aduh..tengok pun dah risau..walaupun tak pernah rasa..

    ReplyDelete
  9. terkedu!!!!!!!!
    aku dedua dah rase kot bawah.
    kot atas.
    haish!
    T__T
    okbai!

    ReplyDelete
  10. ginilah juga rupanya queen melahirkan anak yg ke2.. tp potong melintangla.. bukan potong menegak cmni.. ;)

    ReplyDelete
  11. puteri da besa nnti godeh blog mama ni.tgk mama nk kuakan awk ssh sgt mase tuh..hargai jasa dieye puteri ;)

    ReplyDelete
  12. camni la juga cara saya keluarkan kembar saya tu huhuu...

    ReplyDelete
  13. Demi anak kan..seorang ibu sanggup terima apa saja..=D

    ReplyDelete
  14. Saya dulu pun deliver via c-sect. Masa tengah recover tidak rasa ngeri atau ngilu sangat. Tapi sekarang bila org ckp pasal c-sect mesti rasa lemah lutut.

    ReplyDelete
  15. Mcm nilah my hero keluar. My princess plak elok keluar dr bawah. Allah nak menguji kesabaran dan ketabahan seseorang itu kan. Alhamdulillah, yg pntg aku dan baby selamat.

    ReplyDelete
  16. Mcm nilah my hero keluar. My princess plak elok keluar dr bawah. Allah nak menguji kesabaran dan ketabahan seseorang itu kan. Alhamdulillah, yg pntg aku dan baby selamat.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com