14 January 2014

Cara Kelahiran Secara C-zer



Subhanallah,
mcm ni lah gayanya masa aku bersalin kan Princess dulu.
dirobek robek perut ku.di sentap sentap.di jahit jahit,
demi mengeluarkan Insan tersayang~
semoga kamu membesar
dgn sihat.

Puteri Imann Sophea~

23 comments:

Amanda Suria said...

adoila...terus ngilu perut akak..

Sya Mimie said...

Ya Allah.. ngeri bila tgk.. hrap2 la kita xkena cmni 1 hari nti..jika diizinkn..

Aty_Fared said...

Macam tulah gamaknyer qaleef kuar dulu... haaiihh....

Ayu azmir said...

puteri comel nak keluar...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Ya Allah, permudahkanlah segalanya..

tifa anvar said...

saya prnh trtngk video c-sec ni kat fb. Ngeri habis. Doc potong kulit kita cm kain ja.

mOoN said...

subhanallah..

Chekgu Azrine said...

Uhukk...
Tapi trs hilang sakit bila tgok ankkan sis

dalila said...

rara..sm laa kita..
danish pun czer dulu..dh 2thn tp smpi skang xurut lg..takut btl nk urut..rara dh urut ke?
ntah mn la kedudukan rahim..ms jahit tu ntah cmana la doktor 'susun' balik..ngeri plak rasa..

nurul husna said...

Husna masa lahirkan irfan pun mcmni gak.. :)

eintan nurfuzie said...

mmm... pengorbanan seorang ibu kan?

Mar Mansor said...

Allahuakbar..saya bersalin normal..& kalau boleh nak elak czer akan datang..

diana said...

Aduh..tengok pun dah risau..walaupun tak pernah rasa..

Mommy_Cha said...

terkedu!!!!!!!!
aku dedua dah rase kot bawah.
kot atas.
haish!
T__T
okbai!

Queen Teratai said...

ginilah juga rupanya queen melahirkan anak yg ke2.. tp potong melintangla.. bukan potong menegak cmni.. ;)

TelingaBulat said...

puteri da besa nnti godeh blog mama ni.tgk mama nk kuakan awk ssh sgt mase tuh..hargai jasa dieye puteri ;)

syiela said...

camni la juga cara saya keluarkan kembar saya tu huhuu...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Demi anak kan..seorang ibu sanggup terima apa saja..=D

Phoebe said...

Saya dulu pun deliver via c-sect. Masa tengah recover tidak rasa ngeri atau ngilu sangat. Tapi sekarang bila org ckp pasal c-sect mesti rasa lemah lutut.

shaFazie said...

Ya Allah ngilu azie tgk..

shaFazie said...

Ya Allah ngilu azie tgk..

babyaelongz wardrobe said...

Mcm nilah my hero keluar. My princess plak elok keluar dr bawah. Allah nak menguji kesabaran dan ketabahan seseorang itu kan. Alhamdulillah, yg pntg aku dan baby selamat.

babyaelongz wardrobe said...

Mcm nilah my hero keluar. My princess plak elok keluar dr bawah. Allah nak menguji kesabaran dan ketabahan seseorang itu kan. Alhamdulillah, yg pntg aku dan baby selamat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...