09 January 2014

Cheese Cake LELEH awesome dan Promosi Alfalfa Shaklee murah murah

IKLAN : hehehe,ni bukan iklan berbayar ye.ni iklan saje tolong kawan kawan.
dan iklan sebab aku dh guna n makan 2 benda ni.hehehe.marilah spread more loveee.

sape yg makan shaklee? kawan aku ada buat promosi Alfalfa,harga mmg tgh murah
aku pon cepat cepat grab 1,rugi wei x grab,selalu beli rm4+ kan?
ni aku beli semalam,just rm3+ je.jom lah beli weiiii~ hehehe
nk beli leh contact JAJA KHALIDA k!




dan sekarang ni tgh famous amous pasal cheese cake leleh kan?
aku dh makan wei! jgn jeles ok! hahahaha.
aku nk share tempat nk beli cheese cake leleh ni.
aku haritu mmg craving sgt cheese cake leleh.mmg tak tahan sgt nk makan,

*tgh taip entry ni pon dh telah ailio

pas tu kebetulan,geng gojes ( achiek anis ) pulak ada jual.
so cepat cepat lah order,haritu dh rasa cake dia kat buffday rainbow anak gojes,
then now trus order lg.mmg sedap sgt.kek sgt lembut! sgt fluffy! haih~ teringat!
cheese yg leleh leleh dan ohsem.

selalu kalau kita simpan kek dlm peti lama lama,
dia akan jd keras dan x sedap kan.
tapi cheese cake Anis ni tak keras ok!
korg simpan dlm peti,pas tu keluar kan kejap,
biar cheese lembik,then makan,mmg sedap.
cake x keras.cake tetap lembut.tetap sedap mcm mula mula beli.
seyes ni.aku x tipu.cake aku baru habis semalam.
hahaha,nanti nk repeat order lagik!


kalo korg nk try.leh order sini k.


terbaekkkkk~

9 comments:

diana said...

maisaraa tak suka..akak dah beli dulu tak makan pun..tak de sapa nak makan..akak pulak tengah diet.mujur masa tu ada tetamu.jamu tetamu je la..kalau idak memnag terbiar gitu je..anak2 dan suami akak kurang suka cheese...tunggu la berat akak dah cukup 50kg nanti akak nak beli makan sorang2..hahah..

mrs kayrul said...

sedapkan cheesecake leleh tue rara...kita pun dah beli...puas hati dapat rasa air tangan anis

Queen Teratai said...

sedapnya cheese kek..

achiek anis said...

maceh rara...love u lah..nnt gathering daku bwk lg yek....ngeee

Lea IsNawi said...

nampak sedap kek tu!

diana said...

Rara..ni ha entry pop corn..

http://www.dianarashid.com/2014/01/senang-je-buat-pop-corn.html

Norhasniza Khalid said...

mama masa mengandung, lepas bersalin memang abik alfafa ni, terbaik ni..

DYatie said...

kek itu sangat sedddaaappp ok!

azizah :) said...

alaaa sedapnya cheese leleh tu...nyumm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...