Image and video hosting by TinyPic

09 January 2014

DRAMA Bukan Kerana Aku Tak Cinta Full Episod

Bukan Kerana Aku Tak Cinta

aku dh gila pulak tgk cerita ni,
dh lah mmg aku suka Sharnaz ni,tambah pulak dgn
Nelydia Senrose yg mengada ngada tu.hehe.mmg lagik suka lah.
kalau korg x tau nk tgk mana,meh tgk kat sini
laki aku pon suka tgk kat sini,sbb dia selalu update cepat.
jom tonton!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. drama nie memg bestt!!..suka dgn nelydia tuh sejak dia belakon Spa !..comel sgt!...x sempat laa nak tgk setiap mlm...hujung minggu marathon tgk hat rekod...hehehe..

    ReplyDelete
  2. semua cakap cite ni best kan....nak jugak tgk tapi akak kalo budak2 dah sekolah ni mmg tdo awal...bangun nak awal kan masak bekal dieorg....nanti ade masa layan kat link yg rara share ni lah...

    ReplyDelete
  3. tak minay sharnaz so mls nak layan..boleh? hehe

    ReplyDelete
  4. Nan hado astro kat umah. Beli novel jer lah nanti.

    ReplyDelete
  5. tak pernah tengok.. da lame tak tengok drama melayu.. selalu ukur katil je.. hihi..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    ReplyDelete
  7. Akk baru start layan cite nie kt rumah abg. best la pulak

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com