Image and video hosting by TinyPic

07 January 2014

EPHYRA : Selepas 10 hari

sebelum dan selepas minum Ephyra

Assalam kawan kawan.haritu ingat x yg aku ada masuk contest kak mialiana.com
contest terbesar kak mialiana tahun lepas! dan Alhamdulillah aku berjaya!
walaupon tempat yg ke 25,tapi ok lah.dapat jugak lah trial Ephyra kan! hehehe.

aku teruja sgt nk menang masa tu.sbb nya,nk sgt merasa minum ephyra.
kalau nk beli mahal sangat.pk 2 3 kali untuk beli.
bila nk beli je mesti ingat susu anak.so trus x beli.hahaha.

tapi aku tetap mcm wanita lain.nak cantik.nak sihat.
dan aku pernah minum product lain,mahal jugak aku beli,
tapi sedih! sbb nya ezema aku makin menjadi pulak bila minum
product tu! so aku rugi 2 botol product tu.

TAPI TAPI! lepas aku minum Ephyra ni.satu keajaiban terjadi.
apa yg aku perasan! EZEMA aku dh kurang! SERIOUS!
tau x yg luka luka ezema aku kering.bila aku pegang kulit yg kena gatal tu,
dia dh jd soft,dan gatal gatal lain dh x naik pon.mmg syukur sgt!
aku dh xpayah makan ubat.

dan kalau korg perasan dgn pic di atas,kulit muka aku pon nmpk
berseri sket kan.ecehhhhh~ nampak merah merah dan tegang sket kan?
nampak x? nampak x? ni seyes ni.aku xtipu.mak aku siap cakap lg.
eh kenapa muka kamu nampak tegang eh.hehehe.wahhh suka kemain lah aku kan.

GA dr mialiana

sachet yang sgt comels dan cantik.teruja aku!

masa 1st time minum

kalau korg nk tau.Ephyra ni rasa dia sedap sgt.
kalau org kata orange jus tu sedap.rasa ephyra lagik sedap.
mmg boleh minum lah.minum pulak dgn air sejuk kan.
mmg nyaman sgt minum waktu perut kosong pg pg.
aku mmg amalkan Ephyra sebelum breakfast pg pg.
masa perut kosong,biar enzim enzim yg sihat dlm Ephyra tu meyerap
dalam tubuh gittewww~ hehe.

bg korg yg nk try Ephyra.boleh lah try jugak.
boleh tgk sini Oceanlife2u

dan banyak banyak jugak kebaikan lain lagik.
korg mmg patut cuba!
bg aku,aku kalau boleh mmg nk terus minum Ephyra,
sbb boleh buat kulit aku cantik balik dan kurangkan ezema aku.
cantik untuk suami.apa yg aku buat semua untuk suami.
InsyaAllah.barang mahal selalunya bagus.mmg aku akui!

maybe setakat 10 hari ni.ni je yg aku nampak kebaikannya,
aku akan teruskan lagik minum Ephyra,dan nanti aku akan update lagi
tentang Ephyra,untuk yg nk order.boleh contact sini :

Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com




Gambar diatas ni adalah gambar paling terbaru.TANPA EDIT
dan TANPA MAKEUP.muka bogel! amacam? ok x?







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. ephyra ni mmg sedap kan.. saya dah minum kotak ke 4 :-)

    ReplyDelete
  2. Waaaaa...hebatnya.tp mahallah ra..

    ReplyDelete
  3. kak !!! hihi...same je kite ni kan..akk da 10 hari, fadh baru 4 hari..sbnarnye mcm da nmpak muke ok tp xnk mengaku lg nih..knon2 xnk percaya ephyra ni mmg bgus..xpe tggu lagi 15 hari..nk tgok yg btol2 ketara glowing..harap seswai la ngan fadh..ngeee ;)

    ReplyDelete
  4. Akk tingin nk try..
    Tp pulus dan budget blm mengizinkan..wuwu

    ReplyDelete
  5. Ok sgt..
    Tp bila pk rege trus waswas
    Huhu

    ReplyDelete
  6. Kakak tengok yg sebelum pun dah cantik apa lagi yg selepas consumed.

    Princess sampai terdongak tengok muka mama yg menawan ye:)

    ReplyDelete
  7. mmg cun ... ramai kate ephyra ni mmg bagus ...

    ReplyDelete
  8. makin teruja nak try tp bila nth..hahaha

    ReplyDelete
  9. haishhh.. makin cantik mommy princess ni.. sekata dah toner kulit tu..

    ReplyDelete
  10. wah..bukan main dia..ramai y cakap kesannya nampak cepat..tul ye?

    ReplyDelete
  11. semua duk pung pang pung pang psl kebaikan ephyra nie..tingin jgk tp mahal sgt ler huhu..

    ReplyDelete
  12. bagus ephyra ni. tapi daku x mampu bli

    ReplyDelete
  13. kalau ok utk kulit eczema, boleh la patient2 saya yg chronic eczema try

    ReplyDelete
  14. makin lawa la rara sekarang..:)

    ReplyDelete
  15. put pun pengguna ephyra, hehe. best sebab energy booster gitu. hehe. bangun pagi pun senang, hee

    ReplyDelete
  16. kalau serasi teruskan mengambil ephyra tau babe...

    ReplyDelete
  17. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  18. wah memang nampak perubahan la rara.. kalau boleh dapat free nak jugak try..hehehe

    ReplyDelete
  19. ephyra the best kannnn? heeee~

    ReplyDelete
  20. Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

    http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

    Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

    ReplyDelete
  21. Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

    http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

    Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

    ReplyDelete
  22. rara[un ada enzema eh..elok ker pkai ni kalau ade enzema.boleh try ni

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com